Virkning

Allmänt / Permalink / 0
Untitled #164

Jag älskar att virka , det ger mig lugn och ro. Sedan är det ju otroligt kul och se sitt virkprojekt klart. När jag virkar är det bara virkningen som gäller och det är skönt och sätta sig ner och virka om jag t.e.x haft en jobbig dag. Då är det som att världen omkring försvinner och jag laddar mina batterier.

Jag är självlärd och har hållit på med virkning ett par år nu. Jag har bland annat virkat bikini topp till mig själv , baby hättor , babysockor , och många mormorsrutor. Jag har en del mormorsrutor på g som jag ska virka ihop till en Super Mario filt , det är mitt pågående projekt (bland annat). Jag brukar många gånger sätta igång projekt och sedan gå vidare till nästa när jag tröttnat.

Att virka är så otroligt kul och avslappnande innan kunde jag hålla på och virka i timmar. Nu får jag tyvärr virka lite åt gången då jag får ont i mina handleder om jag virkar på för länge. Det är väldigt givande och se sitt virkprojekt växa fram. Jag är absolut ingen expert och jag har virkat fel flera gånger och har fått virka om samma projekt flera gånger. Men det är så otroligt kul och jag gör det för min skull.
 
Skapamer.se har det mesta för dina virkbehov. Ett stort plus är att det är fraktfritt vid köp över 299 kr.
 
*Detta inlägget är sponsrat , trots det är det mina egna erfarenheter & åsikter jag skriver om.
Spara
Spara
Spara
Till top