Virkning

Allmänt / Permalink / 0
Untitled #164

Jag älskar att virka , det ger mig lugn och ro. Sedan är det ju otroligt kul och se sitt virkprojekt klart. När jag virkar är det bara virkningen som gäller och det är skönt och sätta sig ner och virka om jag t.e.x haft en jobbig dag. Då är det som att världen omkring försvinner och jag laddar mina batterier.

Jag är självlärd och har hållit på med virkning ett par år nu. Jag har bland annat virkat bikini topp till mig själv , baby hättor , babysockor , och många mormorsrutor. Jag har en del mormorsrutor på g som jag ska virka ihop till en Super Mario filt , det är mitt pågående projekt (bland annat). Jag brukar många gånger sätta igång projekt och sedan gå vidare till nästa när jag tröttnat.

Att virka är så otroligt kul och avslappnande innan kunde jag hålla på och virka i timmar. Nu får jag tyvärr virka lite åt gången då jag får ont i mina handleder om jag virkar på för länge. Det är väldigt givande och se sitt virkprojekt växa fram. Jag är absolut ingen expert och jag har virkat fel flera gånger och har fått virka om samma projekt flera gånger. Men det är så otroligt kul och jag gör det för min skull.
 
Skapamer.se har det mesta för dina virkbehov. Ett stort plus är att det är fraktfritt vid köp över 299 kr.
 
*Detta inlägget är sponsrat , trots det är det mina egna erfarenheter & åsikter jag skriver om.
Spara
Spara
Spara

Locktång från Pozehair

Allmänt, Skönhet/Smink / Permalink / 0 
Nu är min locktång från pozehair äntligen här. Locktången kom i en fin låda (som ni kan se ovan). Locktången har 5 olika lägen. Så du lätt kan få de lockarna du vill ha. Kommer skriva en recension när jag får lite tid över att prova locktången. Ser verkligen fram emot det.
Spara

Reumashop.se

Allmänt / Permalink / 0
Att vara närstående till en som har reumatism. Att ha reumatism kan knappast vara roligt eller bekvämt. På vintern blir det sämre i och med kylan. Och det gör ont och ömmar i leder , man har lättare för att tappa saker man håller i händerna. Min närstående har reumatism och på vintern blir det sämre med besvären. Det blir så illa så hen knappt klarar av att gå ut vissa dagar med hunden på vintern.

Att hålla sig varm hjälper tillfälligt. Det sägs även att kosten spelar roll och det tror jag stenhårt på. Jag har själv en autoimmun sjukdom och märker att viss mat hjälper mig att bli piggare. Vi är vad vi äter heter det ju.

Reumashop.se kan du hitta de mesta hjälpmedel när du har reumatism. Du kan hitta allt ifrån böcker till värmemadrass. Ju mer du vet om din sjukdom desto mer kan du hjälpa dig själv.
Till top