XLash Serum review från Xbeauty.se

Allmänt, Skönhet/Smink / Permalink / 0 
Bilderna ovan är tagna före jag började använda XLash ögonfransserum. 
 
För över en månad sedan fick jag hem en förpackning XLash ögonfransserum & Xlash Mascara för test. Jag har testat serumet + mascaran i över en månad nu. Jag är supernöjd med resultatet som ni kan se på bilderna nedan. Jag såg en förbättring med fransarna nästan direkt efter att jag började använda serumet. De är längre och de ser ut att ha blivit fylligare.
 
Jag har applicerat serumet varje kväll (förutom de 3-4 kvällarna då jag har glömt bort att applicera) nära/på fransraden/roten. XLash fransserum är Sveriges mest sålda ögonfransserum med 2 miljoner användare världen över. Det är ett naturligt sätt att få längre ögonfransar & det ger ca 40% längre ögonfransar på 30 dagar.
 
Efter att jag började använda serumet har folk börjat fråga mig om jag har lösögonfransar på. Och det gjorde de aldrig innan jag började använda Xlash ögonfransserum. Tuben med ögonfransserumet är på 30ml , vilket jag tycker är mycket. Jag har fortfarande mycket kvar att använda , och jag kommer fortsätta använda det. Den perfekta julklappen till en tjejkompis/syster m.m.
 
Använder du koden Xmascara får du en Xlash mascara på köpet. Vid köp av XLash ögonfransserum. Gäller året ut.
 
Bilderna nedan är efter att jag började använda serumet.
 

Spara
Spara
Till top