Åka utomlands

Allmänt / Permalink / 2
 
 
 
Jag har länge drömt om att åka till London. Har varit där en gång för länge sedan , men då var vi bara på en tågstation (vi skulle ta tåget vidare till Scotland.) Jag minns att det var fyllt med folk och hur stort det var.  Jag tycker om att resa runt och uppleva platser och städer. Försöker resa utomlands i alla fall en gång om året.

Brukar mest åka till Scotland och Spanien. Har vänner och släkt boendes där. De två senaste åren har jag och min pojkvän även åkt till Gran Canaria under vintern. Det är skönt och komma bort från snö och slask , kalla vinterdagar. Och komma till ett land där det är 30+ grader. Där man kan sola och bada , det vill säga ladda batterierna. Tycker om att åka till Gran Canaria förutom flygresan som tar fem timmar. Jag är flygrädd , och tror nästan att jag ska dö varje gång jag flyger. Men det är hur trevligt som helst när man väl kommer dit.

I och med att jag har släkt som bor i och är ifrån Spanien. Så känner jag mig lite hemma i Gran Canaria. De har liknande mat , godis m.m. Som de har i Asturias där min släkt är ifrån. Varför åker jag inte då till staden där mina släktingar är ifrån på vintern ? I Asturias på vintern är det höst/vår väder så det blir inte lika varmt där som det blir i Gran Canaria. Det är billigt att äta och bo i Gran Canaria. Fast det beror ju mycket på vart du bor. Bor du där alla turister bor kan det ju bli lite dyrare. När jag och min pojkvän har bott där. Så har vi alltid bott lite utanför turiststäderna.

Det har varit mycket billigare , man kan spara tusenlappar om man bor lite utanför. Fast då måste man vara villig att åka buss/bil till stränderna. Men det är billigare att åka buss i Gran Canaria än vad det är i Sverige att åka buss

Skulle gärna vilja spendera mer tid i London och uppleva staden. Shoppa på Primark och se turistattraktioner så som Big Ben. Primark är en affär där de säljer billiga men bra grejer så som kläder och accessories.  Varför har vi inte Primark i Sverige ?

Jag älskar historia och skulle gärna vilja se Tower of London. Där bland annat Anne Boleyn blev avrättad 1536.  Hampton Court Palace är ännu en historisk plats jag skulle vilja besöka. Hampton Court är det äldsta bevarade slottet från tudor-eran. Westminister Abbey är också ett besök måste.

Bli av med finnar Snabbt & Naturligt

 
 
 
 
Har du problem med envisa finnar ? Lägger du ner en massa pengar på x antal produkter som lovar att trolla bort finnarna men ingenting hjälper ? Eller vill du kanske bara testa på något naturligt ? Look no further.. Här tipsar jag om min acne räddare i nöden , som du dessutom kan göra med produkter som de flesta har hemma i köket ! Jag lovar att de går super snabbt & enkelt. Testar du det så får du gärna berätta vad du tyckte om det.
 
Så här gör du  :
 
1. Ta en bomullspad.
2. Doppa den i vatten (krama ur lite av vattnet , den ska inte droppa med vatten , men den ska inte vara snustorr heller).
3. Häll några droppar äppelcidervinäger på bomullspaden. Var försiktig du behöver inte mycket alls.
4. Dutta bomullspaden på ansiktet (eller där du har problem med finnar). Låt det verka/torka innan du använder kräm , sminkar dig eller dylikt.
 
 
Äppelcidervinäger är bra för mycket b.l.a :
Mjäll , Torr Hårbotten , Acne , Viktminskning , Eksem , Högt kolesterol m.m. Skulle ni vilja se fler liknande inlägg ?
 
För att spara på miljön och även din plånbok kan du göra dina egna pads/tvättlappar som du tvättar efter användning på så sätt kan du använda dem om och om igen. Om du inte vill göra dina egna pads/tvättlappar så finns de att köpa på etsy eller de flesta butiker där de säljer babyartiklar.
Till top