String Hyllsystem

Allmänt / Permalink / 0
 
Untitled #163

 
 
 
Stringhyllan "föddes" på slutet av 40-talet. Då ett företag hade en tävling där man sökte efter en bokhylla som man lätt kunde bygga ut och montera. För att anpassa den för stundens behov.  Tävling vann Nisse & Kajsa Strinning.

När hyllan sedan nådde ut till vanliga konsumenter så blev det en hit. På 50-60 talet utvecklades hyllan till att bli ett mer avancerat hyllsystem. Jag äger inte själv en stringhylla men skulle gärna göra det. Hyllsystemet är så stilrent och man kan anpassa den efter sina egna behov. Du har möjligheten att göra en egen personlig Stringhylla på Stringhylla.nu. Där du lätt kan hitta olika delar med olika utföranden , allt för att matcha ditt behov och din stil.

Ibland kanske man ratar ett hyllsystem för att det finns vissa delar i hyllsystemet du gillar och andra delar du inte gillar lika mycket. Därför tycker jag att sidan ovan är super om du letar efter att göra ditt hyllsystem så personligt som möjligt. Det är häftigt att själva lägga till eller välja ut delar som du vill ha , du skräddarsyr din Stringhylla efter dina behov och din stil.

Hade jag haft en Stringhylla hade jag nog valt en String Pocket hylla i vit.
Till top