Lulu & Boo ansiktsmask Review + Rabatt Kod


Igår gav jag mig på att testa min ansiktsmask (med frukt & vitaminer) från Lulu & Boo som ni kan hitta på EcoMind. Denna ansiktsmask är fullproppad med fruktextrakt som är rika på mineraler & vitaminer. Ansiktsmasken innehåller även rosa & vit lera som stimulerar hudens blodcirkulation för en fräschare & ungdomligare hy.  Nu när jag börjar bli på ålderns höst så har jag mer aktivt valt hudprodukter som är bra för hudens åldrande. Vem vill liksom inte ha fräschare och ungdomligare hy ?
 
Jag gillar ansiktsmasken , som ni ser är den lite terracotta färgad. Jag tror att det har och göra med att den innehåller rosa & vit lera bland annat. Den är lätt att applicera på huden och den lämnar huden silkeslen efteråt. Konsistensen på ansiktsmasken är rinnig , men den är aboslut inte så rinnig så den rinner av ansiktet. Så oroa er inte , den kommer inte rinna av ansiktet. Denna ansiktsmask torkar inte på huden. Utan den känns lite kladdig under hela tiden man har den på ansiktet (den kladdar inte av sig). 
 
Vill du skämma bort dig själv & din hy tycker jag absolut du ska klicka hem denna mask. Om du använder koden ANNASRUM i kassan så får du 25% rabatt på din order (gäller hela sortimentet på sidan). Koden gäller fram till den sista Juni 2016 !
Till top