Lulu & Boo ansiktsmask Review + Rabatt Kod


Igår gav jag mig på att testa min ansiktsmask (med frukt & vitaminer) från Lulu & Boo som ni kan hitta på EcoMind. Denna ansiktsmask är fullproppad med fruktextrakt som är rika på mineraler & vitaminer. Ansiktsmasken innehåller även rosa & vit lera som stimulerar hudens blodcirkulation för en fräschare & ungdomligare hy.  Nu när jag börjar bli på ålderns höst så har jag mer aktivt valt hudprodukter som är bra för hudens åldrande. Vem vill liksom inte ha fräschare och ungdomligare hy ?
 
Jag gillar ansiktsmasken , som ni ser är den lite terracotta färgad. Jag tror att det har och göra med att den innehåller rosa & vit lera bland annat. Den är lätt att applicera på huden och den lämnar huden silkeslen efteråt. Konsistensen på ansiktsmasken är rinnig , men den är aboslut inte så rinnig så den rinner av ansiktet. Så oroa er inte , den kommer inte rinna av ansiktet. Denna ansiktsmask torkar inte på huden. Utan den känns lite kladdig under hela tiden man har den på ansiktet (den kladdar inte av sig). 
 
Vill du skämma bort dig själv & din hy tycker jag absolut du ska klicka hem denna mask. Om du använder koden ANNASRUM i kassan så får du 25% rabatt på din order (gäller hela sortimentet på sidan). Koden gäller fram till den sista Juni 2016 !

Iherb.com med rabatttkod !

 
Untitled #126 
 
 
 
 
 
Amerikansk sida som säljer naturliga & ekologiska produkter. Här hittar du allt från skönhetsprodukter, mat (så som kryddor , oljor snacks m.m.) , djurvård , babyvård och mycket mer.
 
Plus: Du hittar praktiskt taget allt här , vare sig du är ute efter smink eller djurschampo. Produkter som är svåra att hitta /inte säljs i Sverige finns här. De mesta finns under ett och samma tak , vilket jag ser som ett stort plus. Billiga priser (köpte en saltstensdeo för 12 kr , (i Sverige kostar de över 100 kr). Du kan välja bland Trial Products. Där du har möjlighet att testa olika produkter i mindre storleker (ibland full size), till ett mycket mindre pris !
 
Minus:  Det kan ta ett tag innan man får sitt paket , men det skickas ju ända från Usa så de får man ha överseende med. De är lätt värt väntan i och med att man kan spara en del genom att handla via iherb.
 
Frakt: $4 , det blir 34 kr (enligt forex valutaomvandlare). De finns flera fraktalternativ men detta är det billigaste dock får man inget spårningsnummer så att man kan spåra sitt paket. Paketet får endast väga upp till 1814 gram för den billiga frakten.
 
Få upp till $10 rabatt vid din första order (ca 86kr) genom att ange koden QSK950 i kassan.
Till top