3 Ingredienser Lip Scrub - DIY

Enkelt DIY läpp skrubb med ingredienser du troligtvis redan har hemma. Gift/Kemekaliefritt , bättre kan det inte bli ! Har du inte mandelolja hemma kan du klicka hem det på Apotea för 45 kr (gratis frakt) eller köpa det på Apoteket för runt 50 kr.
 
Blanda alla ingredienserna tills du får en smet. Massera in läpparna med smeten , detta ger en mild scrubb effekt som hjälper till att avlägnsa torr hy. Skölj bort med ljummet vatten , applicera läppcerat.
 
 
 
 

Grymt Peppad !

Allmänt / Permalink / 0
 
 
 
För ett par dagar sedan blev jag kontaktad av privatetrainingonline,  Angående ett samarbete med dem , det kom väldigt lägligt. Nu efter sommarens alla gottigheter vill jag komma i form igen , för mig själv och mitt välmående. Jag ska få prova på deras online tjänst där jag får stöd och hjälp med skräddarsydd träning och kostrådgivning av en online PT. Allt efter mina behov.
 
Detta ska bli väldigt spännande och jag är grymt peppad till att börja med detta. Det bästa tycker jag är att allt sker online så jag behöver inte gå på gymet (vilket för övrigt inte alls passar mig). Allt sker hemifrån. Min träning i nuläget är icke existerande förutom vardagsmotion som att gå promenader och dylikt.
 
Nu kör vi , nu är det dags för ett nytt jag , ett bättre jag YEAH !
 
 
 
Till top