Vägen till en Grönare Mens - Menskoppar

 
 
Kort Introduktion till Menskoppar
 
Vad är en menskopp ?
En menskopp är ett grönare alternativ till bindor och tamponger. Du för upp menskoppen i slidan , du slipper alla kemikalier som annars finns i vanliga tamponger och bindor. Dessutom kan du ha en menskopp i upp till 12 timmar. Ingen kommer ens veta att du har mens , många tycker även att menskoppen underlättar väsentligt under mensen. Vissa känner knappt av att de har mens när de använder menskopp.
 
Varför Menskopp?
Det blir billigare i längden. Om du tar väll hand om din menskopp kan du ha den i flera år framöver. Du slipper alla kemikalier. Många upplever att deras mens förkortas och att de inte blöder lika mycket. Det är bättre för miljön.
 
Vad är skillnaden mellan menskopparna ovan?
MeLuna Classic: Är en tysk menskopp som är gjord av medicinskt TPE. Storleken är lite mindre än Belladot Evelina. Menskoppen har en griphake istället för en "svans" som man kan ta tag i för att hjälpa till med att ta ut menskoppen.
 
Belladot Evelina: Är framställd av medicinskt silikon. Storleken är lite större än MeLuna Classic. Den har en liten "svans" som kan kan ta tag i för att hjälpa till med att ta ut menskoppen.
 
Vart kan jag hitta dem?
Menskopparna ovan kan du hitta här : MeLuna Classic & Belladot Evelina
 
Jag kommer skriva en mer utförlig recension om menskopparna när jag fått min mens och har använt dem.
 
 
#1 - - Emma -Merakibeauty.se:

har hört mycket bra om dom men har aldrig vågat testa själv :)

Svar: Hej Emma
Tycker absolut att du ska testa. Jag vågade inte riktigt heller testa i början. Jag bara tänka herregud ska den där grejen in i mig. Men efter jag testa är jag helt hooked det är det bästa valet jag gjort både mot mig själv och miljön. All oro över syns det kommer det läcka är helt borta. När jag har min mens så känns det inte ens som jag har mens längre. Mitt liv tar inte längre en "paus" från allt när jag har mens.

annasrum.se

#2 - - Tove Lindgren:

Hejsan,
Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
(Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
Mvh, Tove

Till top