Kemikaliefria tapeter , finns de?

Allmänt, Budget, Tips & Trix / Permalink / 0
Untitled #159

 
 
Att tapetsera om hemma kan vara ett billigt & enkelt sätt att piffa upp hemmet. Kollaget ovan består av mina tapet favoriter från ECO , de och och många andra fina tapeter hittas på Bygghemma.se. Tapeterna från ECO är vattenbaserade vilket innebär att de är fria från skadliga kemikalier och PVC , det gillar jag.
 
Många vet nog inte vilka kemikalier som ligger och lurar i vanliga tapeter. Många vet kanske inte ens att kemikaliefria tapeter finns. En del kanske till och med har lite "fördomar" mot kemikaliefri inredning , att det ska vara fult och bara ha ett litet urval av items. ECO har 379 olika tapeter att välja mellan.
 
De geometriska mönstren skulle jag välja att ha i sovrummet/vardagsrummet troligtvis som fondvägg.På en eller två väggar , kanske blir lite mycket och ha tapeterna över alla väggar eller vad tycker ni ?  Trä panel tapeten skulle jag nog ha på väggen som en fondvägg där sängen är , så att det ser ut som en sänggavel. Tapeterna ovan kostar mellan 300-500 kr. Ungefär samma priser som kemikaliebaserade tapeter.

Många gånger när man tänker kemikaliefritt så tänker jag på att antingen finns det ett för litet urval eller allt för murriga färger. Eco's tapeter är varken murriga , tråkiga och de har inte alls ett litet sortiment. Tycker jag i alla fall. Så nästa gång du ska köpa tapeter överväg då eller i alla fall kika efter Ecos tapet sortiment. Varför välja tapeter med kemikalier när du ändå kan välja fina tapeter från Bygghemma ECO sortiment.
Till top