Honung för VACKRARE hår , naglar & hy

 
 
1. Nagelbands räddare i nöden.
Honung är laddad med enzymer och näringsämnen som hjälper till att ge huden näring & läka huden. Honung är också en naturlig fuktighetsbevarare. Vilket betyder att den hjälper till att bevara fukten i huden.
 
Hur du använder det: Blanda en tesked honung med lika delar kokosolja och äppelcidervinäger. Gnid in varje nagelband med din hemmagjorda "röra" och låt verka 5-10 min innan du sköljer bort det.
 
2. Vackrare/finnfri hy med HONUNG.
Honung har antibakteriella och antisvamp egenskaper. Dessutom lugnar honung ner rodnad & irreterad hy. Därför är honung perfekt om du t.e.x har problem med eksem , torr hy och irreterad hy. Det sägs även att honung kan hjälpa till att dämpa/minimera ärr.
 
Hur du använder det: För användning till torr/irreterad hy , blanda lika delar honung , kokosolja och havregryn eventuellt också olivolja. Prova dig fram tills du får den konsistensen du vill ha , du kan givetvis också prova dig fram med vilka ingredienser som passar dig och din hy bäst. Applicera röran och låt verka så länge du vill , ju längre desto bättre.
 
Använder du havregryn i din röra så blir det som ett en två i ett produkt du får både en ansiktismask och peeling på köpet med en och samma produkt. När du sköljer av röran så använd ljummet vatten och gnid in havregrynen i hyn så avger havregrynen en mjölkliknande vätska som är en fuktboost för huden och själva grynet agerar som en mild och naturlig peeling.
 
För Finnig hy: Applicera en klick honung där det behövs och låt verka 10-15 min. Skölj av med ljummet vatten.
 
3. Hårinpackning för VACKERT , GLANSIGT , TJOCKT & VÅLMÅENDE HÅR.
Näringsämnena och enzymerna i Honung ger glanslöst hår liv igen utan att tynga ner det. Kokosolja penetrerar hårstrået och ger håret fukt & gör det mjukt. Du kommer få den lystern i håret du alltid längtat efter.
 
Hur du använder det: Blanda en tesked Honung med två teskedar kokosolja. Applicera över hela håret + hårbotten. Låt verka så länge du vill , ju längre desto bättre för håret.Skölj ur med ljummet vatten. Vill du ta det till nästa steg så kan du testa att ha i fler ingredienser , t.e.x jojobaolja , olivolja, mandelolja , sheasmör m.m. Vilka alla är bra för både hår och kropp. Jag brukar ha i min hårinpackning hela dagen och ibland sover jag även med den i håret. Mitt hår känns glansigt mjukt och starkare + tjockare efter denna inpackning.
 
 
Det jag tycker är härligt med alla dessa hemmagjorda recept är att de mesta har man redan hemma i köket. Samt att inga mått är exakta , du kan själv testa dig fram och se vad som funkar bäst för dig. Så våga testa , testar du något av "rörorna" ovan eller har du något eget recept du vill dela med dig av så får du mer än gärna skicka iväg en kommentar. Vill du se fler liknande inlägg på bloggen framöver ?
 
#1 - - Anette:

Hej tack för titten i min blogg.. Kolla denna sidan där kan du lära dig att sticka sockar det är enkelt kan jag lova. Tjejen förklarar steg för steg hur du skall göra. Hör av dig om du får till något vore kul att se i så fall. Jag började förra månaden med detta & jag ångrar mig inte alls. MVH Anette
https://www.youtube.com/watch?v=dvnUW312ffI&index=1&list=PLuRqiLr-VU4c3tBGKaKd_J7M4J5UQBnze

Till top