Koppar & Industriellt

Allmänt / Permalink / 0
 
Untitled #160
 
Lampor kan vara ett billigt sätt att piffa upp ett rum eller ge det , det där lilla extra. Jag älskar verkligen Taklampor med lite mer industriell look och de får gärna vara kopparfärgade. Kollaget ovan består av mina favoriter från ljustema. De har både billigare och dyrare lampor. Och det är lätt att navigera runt på sidan.

Själv älskar jag DIY och jag köpte en lampa som sprayades med kopparfärg på insidan av lampan. Jag är inte bered att ge över 1000 kr för en lampa bara för att den är kopparfärgad även om den är grymt snygg. Så jag köpte kopparfärg och sprayade lampan. Visst är det mycket snyggare med ren koppar. Men det blev ett snyggt resultat ändå .

Det är intressant hur någon som koppar till exempel bara för några år sen var helt ute och nu är det inne. Och själv undrade jag hur mor min kunde dekorera köket med kopparpannor och dylikt upphängt på väggen eller som bordsdekorationer. Jag tyckte det var så fult. Nu önskar jag själv att jag hade haft kopparpannor och koppardekorationer. 
Till top