Junkbusters

Allmänt / Permalink / 0
 
Untitled #155
 
Det kan vara jobbigt att ta hand om sitt avfall. Du kanske har renoverat lite på ditt hus och kvar blir då byggavfallet.

Du kanske drar dig för att själv stå för bortforslingen , du kanske behöver hyra ett släp och det kommer ta en del av din tid , tid du förmodligen hade velat spendera på något trevligare. Men det måste ju göras , avfallet kan ju inte bara ligga där och skräpa.

Oroa dig inte Junkbusters is your friend. De tar inte bara hand om ditt byggavfall utan också så mycket mer så som trädgårdsavfall , elavfall & grovavfall. Du kan hyra container , köpa Junkbags/storsäckar & beställa hämtning av grovsopor.

Så luta dig tillbaka och låt Junkbusters fixa biffen åt dig.

Tiden rinner ut..

Allmänt, Läsvärt ! / Permalink / 0
Untitled #154

 
 
 
 
 
..Hjälp till att skydda Arktis ! Om vi inte gör något för att rädda Arktis och alla levande varelser som bor där ,så kan de vara ett minne blott. Om 100 år kanske isbjörnarna kommer vara utdöda (om vi inte agerar nu).
 
Visste ni att 75% av sommarisens volym har försvunnit på Arktis pga av klimatförändrängar som gör att det värms upp dubbel så snabbt som resten av världen.
 
 
För varje underskrift som genereras via länken ovan , donerar Blogfame 5 kr till GreenPeace Save The Arctic Kampanj. 5 kr kanske inte låter så mycket , men med många bäckar små kan man göra underverk. Hjälp mig att hjälpa. 
Till top