Hjälp mig att hjälpa

Allmänt / Permalink / 0
 
Untitled #154

 
 
 
 
Jag vet att jag har skrivit om GreenPeace Save the Arctic Kampanj en gång innan , men jag tycker det är extremt viktigt att påminna er igen om att hjälpa mig att hjälpa.
 
 
Om vi inte gör något för att rädda Arktis och alla levande varelser som bor där ,så kan de vara ett minne blott. Om 100 år kommer isbjörnarna vara utdöda (om vi inte agerar nu). Har du inte redan skrivit under tycker jag att du ska göra det nu.

 
För varje underskrift som skrivs på  via länken ovan , donerar Blogfame 5 kr till GreenPeace Save The Arctic Kampanj. 5 kr kanske inte låter som mycket , men med många bäckar små kan man göra underverk. Hittills har Blogfamemedlemmar dragit in över 3000 kr som Blogfame kommer donera. Med er hjälp kan vi höja den siffran!

Mitt drömbadrum sponsrat av INR

Allmänt / Permalink / 0
Untitled #157
 
 
Badrummet är ett väldigt personligt rum , ändå hamnar det många gånger i glömska och blir lätt ett opersonligt rum som ska vara praktiskt men samtidigt "luftigt".

I mitt drömbadrum skulle jag absolut ha med duschen ovan som är från INR och heter LINC 21 Front. Här får du inte bara en snygg dusch utan också förvaring (bakom blandarväggen finns det hyllor) , där du får plats med tvål ,schampo , rakhyvel m.m. Allt är alltså nära till hands. Praktiskt , luftigt men de ser ändå snyggt ut. ARC 30 Line handdukstork hade inte heller suttit fel.

Jag gillar den stilrena stilen , med pastell färger och sedan någon riktig pang färg som sprakar upp det hela. Samtidigt gillar jag shabby chick och den industriella känslan. Så Kanske någon blandning av alla de stilarna utan att de blir allt för rörigt hade passat. Mitt drömbadrum hade inte bara varit ett tråkigt badrum utan ett rum man längtar till , ett rum man kan slappna av i , ett rum att ladda batterierna i.
Till top