Humble Brush - Ekologisk Bambu Tandborste

Allmänt, Ekologiskt & Naturligt, Favorit produkter, Nätshopping, Skönhet/Smink, Tips & Trix / HumbleBrush , Eko tandborste , tandborste, BPAFri / Permalink / 1
 
Jag bara ÄLSKAR min Humble Brush , den är inte bara snäll mot dig utan även också miljön. Skafted är gjort utav Bambu, som är nedbrytbart. Borsten består utav mjuka nylonstrån som dock inte är nedbrytbart men kompesterbart. För varje såld tandborste doneras motsvarigheten av en tandborste !
 
Tandborsten är även helt fri från BPA , tandborsten kommer även inpackad i ett transparent kompesterbart material som är skapat av växter. Den yttre förpackningen är gjord utav 100% ätervunnet material. Dessutom är den väldig snygg ståendes i badrummet. Den blir liksom som en egen liten inredningsdetalj.
 
Den finns för både vuxna och barn och i 4 olika färger ! Så om du inte redan har slängt bort din "elaka" fula plast tandborste , så är de god tid och göra det nu ! Jag kommer aldrig gå tillbaka till den vanliga plast tandborsten. Har du provat någon annan eko tandborste eller denna ?, vad tyckte du ?
#1 - - Catrin | En Smula Gott:

Hej Anna!

Visst är påsen snygg! Tyvärr finns den inte att köpa någonstans än, men funderar på att börja sälja de på hemsidan.. :)

Till top