Stand 'n Stuff

Allmänt, Mat & Recept / Permalink / 0


Som ni kanske redan vet så är jag Buzzador , att vara Buzzador innebär kort och gott att du får hem saker/produkter gratis som du sedan testar och därefter skriver en recension.
 
Denna gången fick jag chansen att testa Old El Pasos nya Stand 'n Stuff. De är en tacobåt gjord på det mjuka tortilla brödet. En hit tycker vi.
 
FÖRDELAR:
Inget mera kladd , de mjuka brödet går inte lika lätt sönder som de hårda tacobåtarna = mindre kladd.
Lika gott att äta varm som kallt , själv föredrar jag mitt bröd varmt.
Gott , gott & gott.
 
NACKDELAR:
Är man en sådan tacoätare som jag och inte fyller hela brödet upp till brädden. Så blir de tillslut bara brödkanterna kvar , lite torrt blir de.
 
Gillar du att få chansen att testa nya produkter/saker gratis tycker jag absolut att du ska bli Buzzador. De är självklart gratis att bli medlem.

Humble Brush - Ekologisk Bambu Tandborste

Allmänt, Ekologiskt & Naturligt, Favorit produkter, Nätshopping, Skönhet/Smink, Tips & Trix / HumbleBrush , Eko tandborste , tandborste, BPAFri / Permalink / 1
 
Jag bara ÄLSKAR min Humble Brush , den är inte bara snäll mot dig utan även också miljön. Skafted är gjort utav Bambu, som är nedbrytbart. Borsten består utav mjuka nylonstrån som dock inte är nedbrytbart men kompesterbart. För varje såld tandborste doneras motsvarigheten av en tandborste !
 
Tandborsten är även helt fri från BPA , tandborsten kommer även inpackad i ett transparent kompesterbart material som är skapat av växter. Den yttre förpackningen är gjord utav 100% ätervunnet material. Dessutom är den väldig snygg ståendes i badrummet. Den blir liksom som en egen liten inredningsdetalj.
 
Den finns för både vuxna och barn och i 4 olika färger ! Så om du inte redan har slängt bort din "elaka" fula plast tandborste , så är de god tid och göra det nu ! Jag kommer aldrig gå tillbaka till den vanliga plast tandborsten. Har du provat någon annan eko tandborste eller denna ?, vad tyckte du ?
Till top