Det här med att ta Körkort

Allmänt / Permalink / 0
Untitled #152
 
Ett körkort kan vara din biljett till mer frihet eller i alla fall självständighet. Att ha bil och körkort är ju nästan ett måste i dagens samhälle , många arbeten idag kräver ju att man har körkort och ibland också tillgång till bil.

Själv känner jag att jag inte direkt har ett behov av att ta körkort , i dagens läge. När jag växte upp blev jag inte bortskämd med att föräldrarna skjutsa mig överallt. Jag fick lära mig att ta mig runt på eget bevåg , gå , cykla åka buss eller tåg beroende på vart man skulle. Trots att min mamma hade körkort , idag ser jag ju de som en bra livs läxa men när man var liten förstod man det inte på samma sätt.

Körkortsteori & körkortsfrågor har jag hört (från nära & kära som har tagit körkort) att de ska vara svåra. Kanske för att man innan internets födelse fick plöja igenom tråkiga teori böcker m.m. Jag är själv en visuell learner. Och jag behöver något som fångar mitt intresse , för att jag ska kunna bibehålla koncentrationen och verkligen lära mig något.

Att läsa rakt upp och ner ur en tråkig bok som jag knappt förstår innehållet i är inget för mig. På Korkortskolan.se kan du lära dig körkortsteorin enkelt ,de har över 1000 körkortsfrågor som hjälper dig på vägen till att ta körkort. Utan att plöja igenom en massa böcker.  

Du kan även starta ett gratis teoriprov för att testa dina kunskaper inom deras körkortsfrågor för B-körkort. Självklart är det utformat med frågor precis som trafikverkets teoriprov.

Skulle jag känna behov att ta körkort någon gång så skulle jag absolut kika in på Korkortskolan.se.
Till top