Hur du blir mer EKO & SPARAR Pengar

 
1. De finns så otroligt mycket skönhetsprodukter/Hushållsprodukter som du kan göra själv. Du kan t.e.x enkelt göra dina egen foundation , krämer , serum , munvatten , tandkräm och allt där i mellan. Man kan även göra sitt eget tvättmedel , hushålls rengöringsmedel m.m. De ligger en otrolig lycka och stolthet i att göra sina produkter själv. Skulle ni vilja att jag delar med mig av mina DIY "recept" ? Vad skulle du i så fall vilja se ?
 
2. Att vara EKO handlar inte för mig om att pang boom slänga ut alla kemikalier och gifter. Utan mer byta ut dem vartefter de tar slut. Alternativt att fokusera på det man själv tycker är viktigt att byta ut. Jag kommer inte med pekpinnar och säger att ni ska slänga ut allt ni äger och har. Kanske kan man byta ut en produkt i månaden , gör de som känns bäst för dig. Och vill du inte byta ut något , fine du får göra precis som du vill.
 
När jag läste på om parabener och vad många skönhetsprodukter innehåller och därefter gjorde min kemikalie "bantning" i badrummet , då åkte mer en hälften av alla produkterna ut. Eller ut och ut , de hamna i plastpåsar som jag både slängde och gav bort. Sen har jag mer eller mindre succesivt byt ut produkter eller gjort dem själv. Jag är inte 100% EKO , mitt mjöl är inte eko inte heller mitt socker och en del andra produkter. Men jag har blivit en mer medveten konsument som läser innehållsförteckningen.
 
3. Håll ögonen öpnna för Rabatter & Erbjudanden. Man kan spara en del på att hålla utkik efter rabatter & erbjudanden. Ett tips är att prenumerera på shopens nyhetsbrev så missar man inga rabatter eller erbjudanden. Dessutom så behöver man inte kika in på hemsidan för att se om de har något nytt erbjudande.
Till top