Lotto

Allmänt / Permalink / 0
The perfect EuroMillions Lotto Syndicate, straightforward, free to sign up for and zero obligations
 
Bild lånad från: Weheartit.com
 
 
 
Redan som liten tyckte jag om lotter. Ni vet de där lotterna man köpte för ett par kronor styck på midsommar , där man hade chans att vinna någon liten grej om man hade vinstnumret på sin lott. Eller när brorsan tog med en till Gröna Lund och man såg folk gå runt med enorma chokladkakor runt armen. Min största önskan just då var att vinna en sådan stor chokladkaka , eller varför inte fler ? Men jag vann aldrig någon enorm chokladask som jag kunde stoltsera runt med på Gröna Lund.

Om jag skulle köpa en lott idag så föredrar jag de lotterna där man stödjer en lokal organisation. Vad jag kan minnas har jag aldrig vunnit något genom att köpa lotter när man stödjer en lokal organisation. Men vad gör de ? Jag vet i alla fall att mina små slantar går till en bra grej.

Kanske man får nöja sig med http://www.euro-millions.se/spela-euromillions-online , så länge. Om man är ute efter att vinna stort , storvinsten ligger på 190 miljoner euro ! Gillar du spel där man kan klura på olika sifferkombinationer för att öka sina odds ? Eller är du kanske som mig , som inte gillar matte ? No problems på EuroMillions finns en "Vinnar Mätare" som fixar biffen åt dig. Du fyller enkelt i dina olika lotteri rader så beräknar "Vinnar Mätaren" snabbt ut dina chanser till en vinst. Hur bra är inte det ?
Till top