Mer Om Mig / ANNASRUM.SE

Allmänt, Personligt / Permalink / 0
 
 
ANNA
 
Jag är en tjej som för 10 år sedan flytta ner från Stockholm till Skåne. För lite mer än fem år sedan träffa jag min Skånska Drömprins , de hade hade jag aldrig trott när jag först flytta ner hit, att jag skulle träffa mannen som jag vill leva med och ha vid min sida livet ut. Ibland tar livet oanade vägar. Enough om min lilla kärlekssaga, jag skulle kunna skriva sida efter sida om den.
 
Mina intressen då ? För jag har en del.. Jag älskar att läsa , no kidding när jag var yngre plöjde jag igenom böcker som jag vet inte vad. Jag var typ stammis på bibblan. Gillar även att resa , inte själva flygandet men att komma dit man ska. När jag reser så blir det att hälsa på familj och vänner i Spanien & Scotland. Att skapa saker,pyssla är också en favo grej. Just nu är jag inne i en sy period :) Att umgås med vänner & familj är också något jag tycker om  , god mat likaså. Släktforskning är ännu ett av mina intressen , de är så himla skoj och intressant att få reda på en massa om ens förfäder. Ekologisk & Naturlig Skönhet är också något jag brinner för.
 
ANNASRUM.SE
 
Jag började blogga 2008 , de var mest något jag ville testa och jag tog de inte alls seriöst. För ett par år sedan började jag ta bloggandet mer seriöst och jag gillade det mer och mer. Började intressera mig för bloggkoder och de mesta som hör till bloggandet. Då föddes annasrum.se , då var de mer en vardagsblogg om mitt liv och mina intressen. Med tiden har annasrum.se blivit en Skönhets blogg där jag främst skriver om Ekologisk & Naturlig Skönhet , då det är det jag brinner för. Jag hoppas att jag kan inspirera dig till en Grönare Vardag & Skönhets Värld , om inte annat så i alla fall informera dig om alternativen som finns. Med det vill jag säga att jag absolut inte är någon expert när de gäller Ekologisk & Naturlig Skönhet. Med det sagt hoppas jag att du kommer tycka om min blogg.
 
 
Till top