Badskumt

Allmänt, Läsvärt !, Skönhet/Smink / Permalink / 0
 
 
 
 
Läser boken ovan för fullt nu. Väldigt informativ bok om gifterna som gör dig ren fräsch och snygg. Boken innehåller inte bara info om olika gifterna vi smörjer på oss utan den ger också tips på bättre naturligare alternativ.
 

Den som spar , han har..

Allmänt / Permalink / 0
Untitled #149
 
 
Redan när jag var liten fick jag lära mig att pengar inte växte på träd , att jag själv fick spara pengar till de jag ville köpa. Och framförallt fick jag göra något för att förtjäna min veckopeng , gjorde jag inte de jag skulle fick jag ingen veckopeng den veckan. De var surt när man var liten och man inte fick allt man ville ha. Men nu som vuxen är jag så otroligt tacksam för att jag fick lära mig att pengar inte var något man bara kasta runt sig.

Jag tycker de är fel i dagens samhälle att tioåringar och yngre barn går runt med den senaste mobilen och bara vill ha och ha. Utan att oftast behöva röra ett finger för att förtjäna något. Den som spar han har , var något jag fick höra rätt så mycket som liten och det stämmer ju.

Visste du att om du öppnar en sparkonto hos Santander och har ett startbelopp på 20.000 och sätter in 500 kr i månaden så har du efter ett års sparande 26 506 kr på ditt sparkonto. Hur mycke/snabbt din buffert växer beror ju självklart på startbelopp , spartid , månadsinsättning & aktuell ränta.

Mer Om Mig / ANNASRUM.SE

Allmänt, Personligt / Permalink / 0
 
 
ANNA
 
Jag är en tjej som för 10 år sedan flytta ner från Stockholm till Skåne. För lite mer än fem år sedan träffa jag min Skånska Drömprins , de hade hade jag aldrig trott när jag först flytta ner hit, att jag skulle träffa mannen som jag vill leva med och ha vid min sida livet ut. Ibland tar livet oanade vägar. Enough om min lilla kärlekssaga, jag skulle kunna skriva sida efter sida om den.
 
Mina intressen då ? För jag har en del.. Jag älskar att läsa , no kidding när jag var yngre plöjde jag igenom böcker som jag vet inte vad. Jag var typ stammis på bibblan. Gillar även att resa , inte själva flygandet men att komma dit man ska. När jag reser så blir det att hälsa på familj och vänner i Spanien & Scotland. Att skapa saker,pyssla är också en favo grej. Just nu är jag inne i en sy period :) Att umgås med vänner & familj är också något jag tycker om  , god mat likaså. Släktforskning är ännu ett av mina intressen , de är så himla skoj och intressant att få reda på en massa om ens förfäder. Ekologisk & Naturlig Skönhet är också något jag brinner för.
 
ANNASRUM.SE
 
Jag började blogga 2008 , de var mest något jag ville testa och jag tog de inte alls seriöst. För ett par år sedan började jag ta bloggandet mer seriöst och jag gillade det mer och mer. Började intressera mig för bloggkoder och de mesta som hör till bloggandet. Då föddes annasrum.se , då var de mer en vardagsblogg om mitt liv och mina intressen. Med tiden har annasrum.se blivit en Skönhets blogg där jag främst skriver om Ekologisk & Naturlig Skönhet , då det är det jag brinner för. Jag hoppas att jag kan inspirera dig till en Grönare Vardag & Skönhets Värld , om inte annat så i alla fall informera dig om alternativen som finns. Med det vill jag säga att jag absolut inte är någon expert när de gäller Ekologisk & Naturlig Skönhet. Med det sagt hoppas jag att du kommer tycka om min blogg.
 
 
Till top