Gör din egen ansiktsmask

Ekologiskt & Naturligt, Hudvård, Skönhet/Smink / Permalink / 1Jag vet att det ser äckligt ut , just nu har jag en naturlig ansiktsmask som jag gjort själv med grejer som de flesta har hemma i köket tummen upp för det :)

Det är både billigt och lätt att göra. Ett jätte stort plus för vad den gör för huden. Både återfuktar , gör huden len och ger den en massa bra vitaminer för att hålla huden mjuk & len och yngre. 

Varför spendera en massa pengar på hudmasker som inte håller vad de lovar ? Skulle ni vilja ha en DIY på denna mask och massa andra nyttiga & billiga masker till hyn ?
#1 - - Me & My 5 Baby Dolls & Gravid:

det där måste jag testa! ;)

Tack för titten inne hos mig :)
Barnens pappa är lite dålig på att prata spanska med barnen, så jag får påminna honom hela tiden ;)
hans släkt pratar dock spanska med dem :)

Svar: Min pappa var också dålig på att prata Spanska med mig i början , han tyckte att han skulle prata Svenska med mig i och med att vi bodde i Sverige. Så min mamma fick också vara på honom. Nu i efterhand så är jag väldigt glad/stolt över att hon var på honom. Jag har ju fått ett språk helt gratis , de är ju inte alla som får de ;)
Tycker absolut du ska testa på att göra ansiktsmasken , man kan göra mycket med saker de flesta har hemma i skafferiet. De behöver inte kosta mycket att välja en mer naturlig/ekologisk väg när de gäller skönhet och skönhetsvård. Mycket kan man ju göra själv :)

Har nyss publicerat ett inlägg om hur man tar bort finnar naturligt & enkelt (med saker man har hemma i skafferiet). Du får gärna kika på det :)
annasrum.se

Till top