Brun Utan Sol för under ynka 50 kr ! [Budget Tips]

Allmänt, Budget, Ekologiskt & Naturligt, Hudvård, Nätshopping, Skönhet/Smink / Brun utan sol, Budget, Fynd / Permalink / 0

Jag har alltid väldigt svårt för att bli brun ,med andra ord är jag en blekfis :) Skulle jag bli brun (om man nu kan kalla det de) för jag får mer en varmare ton av vithet än att bara vara blek. De spelar ingen roll hur mycket jag solar (jag kan vara i Spanien i flera veckor och komma hem lika vit som jag var när jag lämna Sverige).
 
Har länge spanat in brun utan sol produkter , men har inte alls gillat ingredienserna i produkterna. Plus att de har varit dyra , man har behövt använda nästan hela flaskan och så får man de där typiska brun utan sol ränderna. Sen tycker jag inte att de ser naturligt ut heller.  Så jag har inte tyckt att de har varit lönt att lägga pengar på de.
 
Som ni nog redan vet så avgudar jag Iherb.com , där man kan hitta naturliga/ekologiska produkter till ett billigt pris. Där hitta jag Natures Gate Sunless Tanner för ynka $6.73 det är 50 kr (dagens valutakurs). Krämen är fri från syntetiska doftämnen , parabener och ftalater (kemiska ämnen som man bör undvika.) Dessutom är krämen inte testat på djur , ett stort plus för mig ! Jag har hittils inte fått några brun utan sol ränder och krämen är väldigt dryg.
 
 
 
Till top