GlossyBox Halloween ,ett erbjudande du inte får missa

GlossyBox, Skönhet/Smink, Tips & Trix / Permalink / 0
Halloween500x500  
 
Som ni säkert redan vet så prenumerar jag på GlossyBox. Nu under Halloween har de ett erbjudande du inte får missa. Du kan nu få 20% rabatt på alla GlossyBox produkter erbjudandet gäller endast 31 oktober till 1 november. För att ta del av erbjudandet kan du enkelt klicka på bannern ovan. Har du funderat på att testa glossybox ? Då tycker jag att du ska passa på nu när de är 20% rabatt på glossybox !
 
Vad är då GlossyBox ? Kort och gott en skönhetsjunkies dröm :) Du får hem 5 skönhetsprodukter (de kan både vara fullsize och större prover) för endast 139 kr i månaden. Jag har skrivit ett inlägg om vad GlossyBox är & hur det funkar , läs gärna det.

Bli av med dina torra nagelband (tips & råd)

Allmänt, Ekologiskt & Naturligt, Naglar, Skönhet/Smink / ekologiskt & naturligt, nagelband, torra / Permalink / 1


 
Har du problem med torra nagelband ? Look no further , dina torra nagelband kommer vara ett minne blott.
 
Min räddare i nöden mott torra nagelband är Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Creme . En intensiv kräm som både återfuktar och förstärker både naglar och nagelband. Den doftar dessutom underbart och friskt av lemon curd. Skäm bort dig själv och dina nagelband/naglar med Burt's Bees cuticle cream. Alla ingredienserna är naturliga ! 
 
Krämen är väldigt dryg och man behöver inte mycket alls , jag har haft min kräm väldigt länge. Och de ser knappt ut som den är använd. Jag tycker att produkten är mer som kokosolja i konsistensen och därför behöver den också tid att sjunka in i huden i och med att den är fettare än en vanlig kräm.
 
Så här använder jag den : Cirklar runt fingret i "asken" då smälter krämen av värmen från fingret. Sedan masserar jag in krämen runt nagelbanden samt på naglarna. Sen låter jag krämen sjunka in ordentligt i huden samt naglarna. 
 
Till top