6 Vinter favoriter

Allmänt / Permalink / 0
Untitled #134

 
 
 
Nu är vintern här och det är dags för att klä sig varmt och mysigt. Har kikat runt lite på outnorth.se , det är en webbshop där man kan hitta vinterkängor till underkläder. Har "slängt" ihop ett kollage på mina favorit produkter från sidan.

Vem vill inte ha en varm och mysig teddy fodrad Fjällräven parkas ? Hade plånboken tillåtet det så hade jag klickat hem den direkt. Helst i färgen dark navy , då jag föredrar att ha jackor med en annan färg än bara den vanliga tråkiga svarta jackan. Dark navy är också en av mina favorit färger.

Tumvantarna ser så mysiga ut och även de är fodrade. Perfekt för kalla händer. Dock kanske de inte är att föredra om man ska bygga snögubbar eller dylikt då de är stickade. Men jag bygger inte så många snögubbar så för mig är de perfekta ;) Mössan drogs jag till direkt tyckte om trycket på den. Jag vet inte varför men jag tänker på snowboardåkare när jag ser den. Den är häftig men inte over the top.

Ett par ordentliga vinterkängor är att föredra under den kalla vintern. Liksom vem tycker om att frysa om fötterna? Inte jag i alla fall. Kängorna i kollaget är från Icebug och de har verkligen allt man kan önska sig i ett par vinterkängor. De är fodrade och har en termostatisk sula som håller borta kylan från marken. De är även vattentätta , det är ett av mina krav när jag köper vinterkängor. The icing on the cake är att kängorna är snälla mot miljön. Då sulan mestadels är gjord av återvunnit gummi. Det är ett mega stort plus för min del.

Jag tränar inte så värst mycket (om ens alls ) men jag kan tycka om att gå runt i träningskläder. Dels för att de är sköna och man kan röra sig ordentligt i dem. Det är ju inte direkt som att gå runt i ett par tighta jeans där rörligheten är smått begränsad. Dels för att man ser hurtig ut utan att ens anstränga sig. I vilket fall som helst så gillar jag träningskläderna i kollaget. Kul med lite färg och inte bara svart.
Till top