6 Vinter favoriter

Allmänt / Permalink / 0
Untitled #134

 
 
 
Nu är vintern här och det är dags för att klä sig varmt och mysigt. Har kikat runt lite på outnorth.se , det är en webbshop där man kan hitta vinterkängor till underkläder. Har "slängt" ihop ett kollage på mina favorit produkter från sidan.

Vem vill inte ha en varm och mysig teddy fodrad Fjällräven parkas ? Hade plånboken tillåtet det så hade jag klickat hem den direkt. Helst i färgen dark navy , då jag föredrar att ha jackor med en annan färg än bara den vanliga tråkiga svarta jackan. Dark navy är också en av mina favorit färger.

Tumvantarna ser så mysiga ut och även de är fodrade. Perfekt för kalla händer. Dock kanske de inte är att föredra om man ska bygga snögubbar eller dylikt då de är stickade. Men jag bygger inte så många snögubbar så för mig är de perfekta ;) Mössan drogs jag till direkt tyckte om trycket på den. Jag vet inte varför men jag tänker på snowboardåkare när jag ser den. Den är häftig men inte over the top.

Ett par ordentliga vinterkängor är att föredra under den kalla vintern. Liksom vem tycker om att frysa om fötterna? Inte jag i alla fall. Kängorna i kollaget är från Icebug och de har verkligen allt man kan önska sig i ett par vinterkängor. De är fodrade och har en termostatisk sula som håller borta kylan från marken. De är även vattentätta , det är ett av mina krav när jag köper vinterkängor. The icing on the cake är att kängorna är snälla mot miljön. Då sulan mestadels är gjord av återvunnit gummi. Det är ett mega stort plus för min del.

Jag tränar inte så värst mycket (om ens alls ) men jag kan tycka om att gå runt i träningskläder. Dels för att de är sköna och man kan röra sig ordentligt i dem. Det är ju inte direkt som att gå runt i ett par tighta jeans där rörligheten är smått begränsad. Dels för att man ser hurtig ut utan att ens anstränga sig. I vilket fall som helst så gillar jag träningskläderna i kollaget. Kul med lite färg och inte bara svart.

ANNAS RUM - ADVENTSKALENDER

 
Snart är första advent här och jag längtar massor. Jag kommer nämligen ha en adventskalender som kommer vara fullproppad med tävlingar/utlottningar och fina erbjudanden. Adventskalendern kommer publiceras varje advent med början på söndag (wiiee). Inläggen kommer publiceras 06.00 varje advent och vid tävlingar kommer man kunna delta hela dagen fram till 24.00. På detta sättet har alla som vill delta chans att tävla.
 
Ser ni fram emot det lika mycket som jag gör ?

Nyhet Kroppsvård: Nivea In-Shower BodyLotion/BodyMilk

Allmänt, Hudvård, Skönhet/Smink, Tips & Trix / Permalink / 1


 
För ett par dagar sedan fick jag mitt VIP paket från Reddville . Just det här paketet var väldigt spännande då den innehöll två produkt nyheter från Nivea. Jag fick med två stycken Nivea in shower body lotion en för torr hud och en för normal hud. Självklart fick jag med den obligatoriska tampongboxen med gratis tamponger. Fick även med lite rabattkuponger och en sample av produkten som jag t.e.x kan dela med mig av till en vän.
 
Vad är då Nivea in shower body lotion ? Det är en bodylotion som du applicerar efter att du har tvättat kroppen med din duschgel/kräm. Hur smart är inte det ? Perfekt för de som inte har tid och vänta på att hudkrämen/lotion ska sjunka in i hyn. Eller bara för de som vill slå två flugor i en smäll.
 
Hur du använder produkten ? Tvätta kroppen som vanligt med din duschgel/kräm skölj av. Ta din Nivea in shower body lotion och smörj in på kroppen. Låt verka några sekunder och skölj av. Du har nu fått en återfuktad hy på noll tid. Produkten lämnar inga fläckar eller dylikt på kläderna. Så oroa er inte.
 
Vad jag tycker om produkten ? Tycker verkligen den här produkten är one of a kind. Allt går så snabbt och smidigt , du slår två flugor i en smäll. Dock kan jag tycka att produkten känns lite oljig på hyn efter att jag sköljt av den. Men det är inget som fläckar av sig eller så. Produkten känns bara så på min hy den kanske inte alls gör det på din.
 
Reddville är som en prenumeration där du få hem en gratis tampongbox med tamponger. Det ända du behöver göra för att fortsätta få hem tampongboxen utan kostnad är att fylla i en utvärdering (som inte alls tar lång tid). Utvärderingen baseras alltid på reklam på månadens box.
Till top