Mina top två skönhetsprodukter

Favorit produkter / Permalink / 0
 
Untitled #107
 
 
 
Mina favoriter i sminkväskan ändras rätt så ofta eftersom jag tycker om att testa nya produkter och hitta nya favoriter. Dock så lyckas jag alltid hitta tillbaka till produkterna ovan. De är verkligen mina två too go produkter och jag har dem alltid med mig. Med paletten kan jag "trolla" fram en fin vardagssminkning eller piffa up ögonen med en smokey eye till kvällen.
 
 
 
1. YSL Touche Eclat Radiant Touch 399 kr. Jag älskar min magiska "penna" som trollar bort trötta ögon när det behövs. Den lätta & tunna konsistensen smälter lätt in i huden och lämnar ett naturligt fräscht resultat. Du kan använda den till andra områden i ansiktet , men jag använder den främst under ögonen. Min penna är i färgen 2 och den passar mig perfekt (jag har väldigt ljus hy). Jag gillar att man trycker upp produkten i penseln , det blir mindre kladd och man har mer kontroll över appliceringen. Min räddare i nöden helt enkelt !
 
2. NYX One Night In Morocco Sminkpalett 275 kr.  Min absoluta favorit palett , jag kan inte klara mig utan den. Med åtta puderögonskuggor , en ögonbas samt fyra läppfärger kan jag skapa en fin vardags look  eller piffa till det med en smokey eye till kvällen. Med läppfärgerna kan jag få mer "levande" naturliga läppar. Ögonskuggorna är mjuka som silke och är väldigt bra pigmenterade. Min favorit färg är den längst ut till vänster. Jag använder den både som higlight och som bas till ögonen. Paletten ger dig oändliga möjligheter att skapa den perfekta looken och därför är den min favorit.
 
Parelle har produkterna betydligt billigare om man jämför med andra stora skönhetsbutiker på nätet. Ett stort plus är att de också alltid har fri frakt på alla ordrar. Det tycker jag om !
Till top