Färga håret naturligt med henna/naturlig hårfärg ?

Ekologiskt & Naturligt, Hår / Permalink / 0
 
Gamla bilder så bry er inte om texten i bilderna.
 
Den senaste tiden har jag låtit mitt hår växa ut. Jag har inte velat färga håret med kemisk hårfärg då det varken är bra för mig eller mitt hår i långa loppet.  Nu är jag intresserad av att testa att färga håret med naturlig hårfärg.  Jag har försökt att hitta info , jag är en sådan person som tycker om att göra min research innan jag dyker in i något. Grejen är bara den att jag inte hitta så mycket info om naturlig hårfärg.
 
Jag hitta lite info om henna och de är jag också intresserad av att testa. Men man blir ju lite skraj när man läser att färgresultatet varierar beroende på håret. Så de kan se snyggt ut på dig men som skit på mig. Jag vill helst inte köpa en hel förpackning henna/naturlig hårfärg och så tycker jag inte om resultat. De jag tänkte göra är att spara mitt avklippta hår och testa färgen på "tussarna" innan jag färgar hela håret.
 
Nu till min fråga har du färgat håret med naturlig hårfärg/henna , hur var det , tyckte du om resultatet ? Finns det någonstans jag kan köpa samples/prover på en naturlig hårfärg/henna istället för att köpa ett helt paket ?
 
 
 
Till top