Ny design & detox

Allmänt / Permalink / 1
 
Hejdå muffins , vi ses om en vecka typ..
 
Som ni ser så har jag ny fräsch bloggdesign. Jag är supernöjd , snabbt gick det med. Tack Elsa ! Apropå ingenting har jag sprungit runt i stan och köpt hem en massa frukt , olika ingredienser till min detox.
 
Imorse blev det Quinoa gröt med päron och havremjölk som stog på menyn :) Och jag har nog aldrig känt mig så mätt utan att känna mig sprängfärdig. De smaka inte så mycket och man måste nog vänja sig vid de små , små kornen som dansar runt i munnen på en. Men de var iaf inte äckligt eller så på något sätt.

Recension duo eyeshadow cream från E.L.F

Skönhet/Smink / Permalink / 2
 
Gillar verkligen min duo eyeshadow cream från E.L.F. Skuggan är lätt att applicera , rekomenderar dock att man applicerar skuggan med t.e.x en läppstiftspensel eller dylikt. Då det är svårt att få fina jämna linjer med att bara applicera med fingrarna. Som ni ser på bilden så är inte skuggan så jätte pigmenterad. Men detta tycker jag om , då jag gillar en lite mer natulig look till vardags.
 
Man får applicera skuggan ett par gånger på ögonlocket för att få fram färgen. Trots detta tycker jag skuggan är dryg. På bilden visas skuggan i färgen sugar cookie. De jag kan tycka är lite dåligt är att när man väll öppnat packetet med skuggan , så står de ingenstans vilken nyans de är på skuggan. Visst man kan ju googla det , men hur kul är de alla gångerna. För 17 kr tycker jag denna skuggan är väldigt bra.
 
Vill ni se fler E.L.F recensioner ? Beställde ju hem rätt så mycket från E.L.F , men hur kan man låta bli när de är så billigt ?
 
 
Till top