3 GlossyBox favoriter ur Juniboxen

GlossyBox, Skönhet/Smink / skönhet,produkter,GlossyBox , recension / Permalink / 4
 
Untitled #81

 
Odd Molly "Sun-Day" Sun care facial spf 25 : Fick denna härliga tub i min GlossyBox och jag bara älskar den. Eftersom jag har väldigt ljus hy så behöver jag en ordentlig solskyddsfaktor. Så denna produkt passa mig perfekt. Produkten kommer i en liten pumpflaska som du lätt kan ha med dig i väskan. I början när jag använde produkten fick jag pumpa ett x antal gånger innan jag fick ut någon produkt. Men efter det har de inte varit några problem. Den doftar gott , är inte rinnig + att den kommer i en fin förpackning.
Flaskan/tuben kostar 250 kr för 40ml.
 
Anatomicals never lose your cherry spf  8 lipbalm:  Doftar underbart av körsbär. Pluset är ju att det är en lipbalm med spf 8 , så den gör gott också. Tycker den var lite kletig , produkten är mer som en lipgloss i konsistensen och stickiness.
Lipbalmet kostar 49 kr för 15ml.
 
Moroccan oil original oil treatment: Fick en liten provflaska i GlossyBoxen. Men denna produkt är så dryg så den kommer nog räcka länge. Jag har långt , tjcokt hår men de krävdes bara en liten droppe till hela håret. Och denna oljan gör verkligen underverk. Mitt hår blev silkeslent och väldigt lätt att kamma ut. Och detta höll i sig tills jag tvätta håret igen. Jag kan inte nog lovprisa denna produkt , jag är fast. Visst den är dyr , men det är det värt.
Flaskan kostar 339 kr för 100 ml , men du kan även köpa den i mindre storlek 15ml kostar 99 kr och 25ml 139 kr.

The bodyshop body mist

Skönhet/Smink / Permalink / 2
Untitled #80


 
Har ni hört talas om The body shops nya body mist. Jag är inte mycket för parfym så detta är ju ett perfekt alternativ till det. Vem vill inte dofta fräscht och friskt hela dagen ? Perfekt att ha i handväskan när du vill fräscha upp dig under dagen. Body mist kommer i 8 olika dofter och kostar 125 kr st. Vilken är din favorit mist ?

Vad vill ni se mer av på bloggen

Allmänt / Permalink / 2
 
Jag är jätteledsen över den dåliga uppdateringen här inne. Jag vill så gärna sitta här och skriva , tipsa m.m. Men samtidigt finns inte tiden för det. Jag vill verkligen njuta av sommarvärmen , tiden går så fort. Inspirationen till fler inlägg är inte på topp. Vad vill ni se mer av på bloggen ? Vad vill ni läsa ? Ni får jättegärna tipsa mig , bara släng iväg en kommentar :)
 
 
Till top