Balsammetoden vilka produkter kan jag använda ?

Balsammetoden / Permalink / 6

 

Sista schampoo - Det är precis vad det låter som , det sista schampoot du använder innan du börjar med bara balsamtvättarna. Varför ska jag använda ett sista schampoo ? Jo för att tvätta ut allt i håret så du har ett rent hår att börja med. Tvätta gärna håret två gånger med ditt sista schampoo.Detta är alltså shampoot du använder innan du börjar med balsamtvättarna Godkända sista schampoom :

♥ Nivea

Classic care

Classic care shine

Color protection

Intense repair

Straight & easy

 

♥ Garnier fructis

Volume Restructure No Silicone

För fullständig lista kika in här !


Balsam - det viktigaste i balsammetoden ! Nu ska du använda två sorters balsam ett tvättbalsam som funkar precis som ett schampoo. Med ditt tvättbalsam tvättar du ditt hår , massera ordentligt i hårbottnen och i håret så det blir rent. Vårdande balsam använder du precis som ett vanligt balsam , du kan även använda ditt vårdande balsam som en inpackning. Lista över tvätt/vårdande balsam:

♥Tvättbalsam
Copp Xtra
Naturell honung
El Dorado

♥Vårdande balsam
Garnier respons , Avocado Oil & Shea Butter
Änglamark Sensibel
Oliv naturell

För fullständig lista kolla in här !

Du kan även använda hårinpackning som just hårinpackning när du känner för det. Lista över godkända hårinpackningar finns här.
#1 - - Marie:

Fotar i ljust ljus, samt att jag ljusar upp dem ett hack bara =Dja jättemyspys där =D

#2 - - Marie:

Ibland lägger jag till ett ljus lager också =D, men det är mest i header och sådant då jag vill ha mest fokus på blogginläggen =D

#3 - - FASHIONSEA:

Tävling på bloggen.

Undre smycket är det just nu 100% vinstchanns påhttp://fashionsea.blogg.se/2011/october/tavling-i-samarbete-med-vissla-design.html

#4 - - Anonym:

Eldorado tvättbslsam är ej godkänt :)

#5 - - Emilia:

Så tex coop extra balsammet kan jag gnugga i hårbotten för att få det rent? :)

Svar: Ja :) Jag fick prova mig fram efter vilket som kändes bäst till mitt hår (alla hår är ju olika) , så något som funka för mig kanske inte gör det på dig. Då kan de ju vara skönt att börja prova på med lite billigare balsam så som coop x-tra balsamet.
Du får gärna berätta hur de går för dig.
annasrum.se

#6 - - Amanda:

Kan man använda ett vanligt ica basic tvättbalsam i balsammetoden? Jag vet att man kan använda schampot som sista tvätten shcampo men jag undrar om balsamet!

Svar: Hej Amanda
Vore jag dig skulle jag välja ett mer naturligt alternativt ekologiskt balsam. Ica Basic balsam innehåller en del ingredienser som man kan ska undvika om man håller på med balsammetoden (sulfater , mineraloljor m.m.) Skulle även undvika dessa ämnen om jag inte höll på med BM då dessa ämnen gör mer skada än gott.

De finns en massor med balsam jag skulle rekommendera som både är mer naturliga och ekologiska så som :

Aubrey Organics balsam , Avalon Organics ,Desserts Essence Organics m.m. Dessa balsam kan du hitta billigt på iherb.com använder du dessutom koden: QSK950 kan du få upp till $10 rabatt vid ditt första köp.

Skulle de ha fler frågor får du mer än gärna fråga på. Lycka till :)
annasrum.se

Till top