Balsammetoden #3

Balsammetoden / Permalink / 5Har nu börjat tvätta håret med bara balsam enligt BM (balsammetoden). Kom ihåg att innan du börjar med att tvätta med bara balsam så ska du först tvätta håret med ditt sista schampoo , helst två ggr och sedan tar du i ditt vårdande balsam. Eftersom jag redan gjort detta så hoppa jag över till att bara tvätta med balsam.
Balsam , sista schampoo  jag använde (r) kan du läsa om här & här !

Var noggrann med att massera in tvättbalsamet ordentligt i hårbottnen. Jag låter mitt vårdande balsam sitta i en stund innan jag sköljer ut det. Efter det tog jag i min hårinpackning L'oreal nutri gloss som satt i några minuter. Håret känns redan väldigt silkeslent och mjukt. Har inga tovor längre och det är lätt att reda ut (behövs knappt) när jag borstar håret. Än så länge går det bra med BM :)
#1 - - sɑɴɴɑs ʀυм:

Sv, tyyyp, så tänkte jagmed!

Dock var det en tjej som kommenterade, vars brors polare var med och tydligen så var de bara med för att de kan vinna 300 000 typ... Det var inte ens en bra anledning, han var tydligen inte en dålig pojkvän.

#2 - - sɑɴɴɑs ʀυм:

Juste, kom på att jag inte svarade på det med firefox, man trycker på cmd+t för att få upp en ny flik ;D om man vill ha fler fönster, så högerklickar man på firefox ikonen i docket (alltså längst ner) och trycker på nytt fönster ;D

#3 - - Marie:

Ah bra tps där, jag brukar tvätta håret med schampoo två ggr eftersom första ggn öppnar man rötterna eller vad man nu ska säga, sedan andra ggn blir det rent =Dhar endast balsam i topparnaFöljer några bloggar, de jag följer har jag på länksidan, finns några fotobloggar där =DKul att du följer mig, ska lägga till dig på bloglovin så jag inte missar dina uppisar

#4 - - Sofia:

Hej! Jag började med balsammetoden för en vecka sedan, och känner redan att håret känns friskare! Jag har också en blogg där jag skriver om balsammetoden, kika gärna in! Ska följa din blogg och se hur det går för dig!

/Sofia

#5 - - Neliz:

http://www.littlemisswitty.com

Till top