Ingen uppdatering

Allmänt / Permalink / 1

Har haft fullt upp idag. Därav ingen uppdatering. Om två dagar kommer brorsönerna från Stockholm ska bli riktigt kul !

Mer bloggande blir de imorn :)

Balsammetoden hur börjar/gör man ?

Balsammetoden / Permalink / 2Nu har du tagit steget till att börja med balsammetoden , men hur börjar man ?

Kolla så att du har ett godkänt sista schampoo hemma om inte köp ett. Lista på godkända sista schampoo finns här & här .

Leta upp och köp ett godkänt tvättbalsam/vårdande balsam lista över det finns här & här.

Använder du stylingprodukter ?
Då behöver du nog göra en storrensning lista över godkända stylingprodukter finns här.

*Då sätter vi igång:
Sista shampooneringen: Tvätta håret noggrant , gärna två gånger så att du får ett rent hår. tvätta håret  med ett godkänt sista schampoo. Därefter använder du ditt godkända vårdande balsam & eventuellt din godkända hårinpackning (om så behövs).

*Balsamtvättarna: När du känner dig redo börjar du med balsam tvättarna & kiss your schampoo goodbye :) Du börjar med att använda ditt tvättbalsam , klicka lite balsam i handen och massera in i hårbottnen , fortsätt tills du har fått tvättbalsamet i hela hårbottnen. Det går åt mer balsam än vad du är van vid med schampoo.

När det känns rent och bra så tar du i ditt vårdande balsam , låt det sitta i några minuter. Därefter använder du eventuellt din hårinpackning låt den också sitta i några minuter. 

Höga klackar

Outfits/Mode / Permalink / 3

Untitled #49

Om jag hade kunnat gå i så höga klackar , hade jag köpt dessa skorna. De jag gillar med dem är att klacken är stabil och inte så där pinnsmal som de brukar på höga klackskor.
Till top