Sjukstuga

Allmänt / Permalink / 3

Ja då var man sjuk på mammas födelsedag. Även syrran och mamma är sjuka. Har spytt nästan hela natten samt morgonen. Nu har vi köpt medicin och hoppas att de hjälper lite i alla fall.

Känner mig lite bättre hoppas de fortsätter den vägen. För jag har verkligen inte tid och vara sjuk. En massa ska göras.

Busy day

Allmänt / Permalink / 0

Idag fyller mamma jämt och detta ska ju självklart firas. Vi har en massa att göra idag. Inhandla ingredienser , laga mat och baka tårtor.

Vi är precis klara med tårtbottnarna. Vem bakar hela natten , jo de gör vi. Nästa gång blir de Catering om man ska ha en stor fest igen. Måste verkligen försöka sova så mycket som möjligt då de blir tidig morgon idag.

Får även träffa pojkvännen idag så de ska ju bli kul. Känns bara så stressande för de är så mycket som ska göras och tiden räcker inte till. Men de ska nog gå.

Kan inte sova

Allmänt / Permalink / 0

Kan inte somna om vet dock att jag måste då jag säkert om ett par timmar kommer bli väckt av 4 kids. Jävlar vilken energi syrrans ungar har , men så är det ju med barn.

Idag kommer även storebror med hans två kids så då blir de många barn. Vill gärna hinna med mellandags rean. Men de verkar nästan omöjligt och hinna med det mellan födelsedagsbak och barnpassning. Och att ta med sig en massa barn till rean verkar inte så lockande. Men kanske , kanske om man har tur !

Får väll försöka sova men de blir ju inte bättre av att man vet att man måste sova. Ligger bara och vrider och vänder på mig. Åhh vad jag kommer vara trött sen på morgonen , de ser man fram emot. Not.

Till top