Jag är lycklig !

Allmänt / Permalink / 0Nu har jag skrivit min första artikel nånsin för bloggande i fokus . Detta är grymt kul och spännande att få en sån här chans ,är jag väldigt stolt över ! Och att artikeln har godkänds är jag enormt lycklig för , tänk att jag klara det. Yeeah me. Har även nu fått en chans att bli medarbetare på sajten. Åhh vad jag är lycklig , de ville ha en person som var duktig och ambitiös som jag bakom sajten. Lite skryt , jo jag vet men jag är så grymt stolt över mig själv !!

Sälja din villa/bostadsrätt

Allmänt / Permalink / 0

Gratisbild på husvägg

Bilden är lånad från fotoakuten.se

Mäklare Stockholm , är en sida där du lätt kan hitta en mäklare vare sig du säljer en villa eller en bostadsrätt. Med några enkla klick fyller du i dina uppgifter så hjälper mäklare Stockholm dig att hitta rätt mäklare för just dig. Mäklarna har lång erfarenhet , så de vet vad de gör.

Jag har själv aldrig haft nytta av en mäklare då jag varken har köpt en bostadsrätt eller en villa. Men det jag tror man måste tänka på är att man väljer en mäklare man känner förtroende för och kan lita på , någon med erfarenhet. Någon man känner sig "hemma med". De hjälper ju en trots allt med att sälja din villa eller bostadsrätt.

Sen tror jag nog också att man måste vara väll insatt i det man håller på med för att minska risken för att bli lurad. Så det du ska tänka på är alltså känn dig "hemma" med personen/mäklaren och se till att du kan dina saker så minskar du risken för att bli lurad.
Till top