SHOPPING VARJE DAG

Allmänt / Permalink / 5
Godmorgon läsare , någon vaken än?

Här sitter jag och funderar på om jag ska åka hem eller vänta tills Entren öppnar. De öppnar 10.00 så kan jag shoppa hem lite små saker. Hmm har redan en kasse full räcker inte det? Tydligen inte , så nu sitter man och velar ska jag eller ska jag inte?

Nu vet jag ju exakt vad jag vill ha så det blir ju inget springa runt i flera timmar (förhoppningsvis) . Vill ju komma hem tidigt !

Har ni varit där?


Kattvakt

Allmänt / Permalink / 5
Halloj alla läsare !

Är kattvakt i Malmö just nu. Så dagarna avrundas med shopping och tv tittande. Här finns fler kanaler än vad vi har hemma , så det är bara att njuta ! Uppdateringen är inte på topp som ni säkert märkt. Men jag har påsklov och vill umgås med pojkvänne. Plus att det är så himla vackert väder ute nu så man vill ju helst vara ute.

Vad har ni haft för er då? Imorgon åker jag hem igen och då blir det att pussa massor på pojkvännen. Vi är inbjudna på påskmiddag på torsdag samt fredag , lyxigt ! De ser man fram imot :)

JERSEY SHORE NEXT!

Allmänt / Permalink / 1
Godkväll läsare !

Här ska det snart ses på Jersey Shore , love it speciellt alla intriger. Sen kan man ju kommentera hur mycket som helst , sådant älskar jag !

Tittar ni på det? Till och med pojkvännen tycker om det :)

Till top