Iphone 3G bra köp?

Allmänt / Permalink / 12

Jag funderar på att köpa en Iphone 3G. Just nu har de ett erbjudande på telenor.se där man kan få en Iphone 3G för 99:- mån året ut. I priset ingår fri surf ! Vad lätt de blir och hålla bloggen uppdaterad , liksom man bara bloggar via mobilen.

Men nu till frågan ni som har Iphone 3G , vad tycker ni om den för/nackdelar?
#1 - - Hilda:

SV: Ja visst är de! :)

#2 - - Linda:

Ah underbart med ny bil verkligen!

Kika gärna in i min webshop http://www.beautyinsideout.se

#3 - - malin:

Sv: Ja jag går skola, börjar nian till hösten men sommar jobbar bara lite just nu för att få lite extra pengar att spendera på onödiga saker! :) haha.

#4 - - signe:

satsa hårt:)

#5 - - Miss E:

Jag har den, gillar mobilen grymt mkt. Men för att blogga vet jag int om den är så bra...sv: Tack! Ja jag har tagit fotot :)

#6 - - Christian Bolstad:

Det är en jättefin telefon och du blir säkert nöjd - men innan du slår till så kan det vara bra att veta att anledningen till priset beror på att Telenor vill tömma sina lager. I slutet av juli börjar nämligen iPhone 4 säljas i Sverige (av Telenor, 3 och Telia) - och risken finns att du blir snopen när du ser hur mycket "mer" den telefonen är.

#7 - - Maja:

Grymt bra köp!

#8 - - IDA:

söt blogg :)

#9 - - Kicki (Kicksi):

Svar: Jag köpte från H&M! :D

#10 - - Julia:

nackdel enligt mig är touch, tycker det är mycket skönare med knappsats! :p

#11 - - Kicki (Kicksi):

Tacktack för din röst! ^^

#12 - - Erik:

iPhone 3G upplevs av många som en ganska seg telefon och väldigt få är nöjda med kameran. iPhone 3Gs är betydligt snabbare och med bättre kamera. Jag skulle säga att iPhone 3Gs är ett mycket bättre köp, även om man kanske får lägga ett par kronor emellan.

Till top