RASIST ELLER INTE RASIST?

Allmänt / Permalink / 13
Här ni läst Paows så kallad rasist inlägg här ? Jag tycker absolut inte att det är ett rasist inlägg. Som så många andra tycker. De skriver även om inlägget här .   

De här är min åsikt om hennes inlägg :

Håller helt med , med hennes inlägg. Inte många som vågar yttra sig om invandrar frågor. Just för att man direkt blir kallad rasist och andra saker. Men att invandrarna snackar massa skit om oss svenskar de är inte rasism då? Jag är trött på att de uttnytjar oss och tycker verkligen vi borde ha strängare reglar när de gäller invandring och vad som sen händer när de väl är här.

De gynnar ingen att de inte vill integrera sig i samhället. Eller att de bor här i flera år och fortfarande inte kan säga en menning på svenska ! De jag menar är alltså att de måste vilja integrera sig i samhället (många invandrare vill inte ens de , men har ändo mage att klaga på hur vi lever och sköter vårt samhälle här). Detta gäller inte alla invandrare men många.

Jag tycker att denna fråga när de gäller invandring borde tas upp mer och man borde verkligen göra något åt det ! Det är vårt land de kommer till , då ska de också rätta sig efter hur man lever här. Precis så som vi hade gjort om vi hade åkt till deras länder !

Go Paow !Kolla på videon , behöver jag säga mer?

#1 - - naliie:

tack :D kommer bli kanon snyggt :p

håller med dig om texten och videon, helt sinnesjukt för fan.Kram

#2 - - naliie:

ja precis, ba vi rånar när de behövs? hallå din idiot åk hem ist och råna. Fy fan man blir bara förbannad

#3 - - naliie:

ja allstå de är helt efterblivet, vi i sverige är ju så jävla snälla som tar in dom, men endå så kommer de hit och inte gör nån nytta. Dem flesta allstå.Ja vi skulle bli typ hängda eller nått, kapad arm. De är ju val i år också, och sverigedemokraterna är ju med, så undrar vad alla kommer att rösta på. Jag tror dom flesta är jävligt less på de här.

#4 - - Erica:

Hej,allt bra?:)

kram

#5 - - Erica:

Vad bra!:)

jodå, det är väl rätt så okej.

vad gör du för något då?:D

kramar

#6 - - Erica:

okej!:)

svarar på komentarer och lyssnar på musik.

vad ska du hitta på i dag då?

kramar(:

#7 - - Erica:

Det låter kul!:D

grattis förresten!:)

#8 - - Grynet mamma till lille Vidar:

Tack så mycket :)#9 - - naliie:

haha ja inte så svårt och gissa haha :P

#10 - - hilal:

helt klart rasistiskt

#11 - - Grynet mamma till lille Vidar:

Nä inte så värst faktiskt. Ska packa lite flyttkartonger för vi flyttar på måndag.

Själv då?

#12 - - Anonym:

Vad omogen du är. Är du på riktigt 23 år och så blåögd? Som "ditt hat mot fjortisar" som du ska upplysa världen om på din blogg?! Orka hata på andra människor för att du själv vill känna dig större och finare.Och för det andra man kan inte kalla någon för EN INVANDRARE. ATT INVANDRA ÄR NÅGONTING MAN GÖR, INTE NÅGONTING MAN ÄR! ALLTSÅ KAN DU EJ KALLA EN MÄNNISKA SOM BOR HÄR FÖR EN INVANDRARE. PERSONEN HAR INVANDRAT EN GÅNG I TIDEN MEN HAR NU SLUTAT ATT VANDRA. VÄX UPP LILLA LILLA DU. öppna ögonen för nya människor, livsöden och kulturer. Det du pratar om vet du faktiskt ingenting om, det du pratar om är bara en typsikt människa med massa okunskap och rädsla, och därför måste dela upp alla i ett VI och DOM fack för att klara av vardagen. En dag så lär du dig nog att en människa är en människa oavsett vad.

#13 - - Anonym:

det är bar anna , så ska det låta :D/signe

Till top