RASIST ELLER INTE RASIST?

Allmänt / Permalink / 13
Här ni läst Paows så kallad rasist inlägg här ? Jag tycker absolut inte att det är ett rasist inlägg. Som så många andra tycker. De skriver även om inlägget här .   

De här är min åsikt om hennes inlägg :

Håller helt med , med hennes inlägg. Inte många som vågar yttra sig om invandrar frågor. Just för att man direkt blir kallad rasist och andra saker. Men att invandrarna snackar massa skit om oss svenskar de är inte rasism då? Jag är trött på att de uttnytjar oss och tycker verkligen vi borde ha strängare reglar när de gäller invandring och vad som sen händer när de väl är här.

De gynnar ingen att de inte vill integrera sig i samhället. Eller att de bor här i flera år och fortfarande inte kan säga en menning på svenska ! De jag menar är alltså att de måste vilja integrera sig i samhället (många invandrare vill inte ens de , men har ändo mage att klaga på hur vi lever och sköter vårt samhälle här). Detta gäller inte alla invandrare men många.

Jag tycker att denna fråga när de gäller invandring borde tas upp mer och man borde verkligen göra något åt det ! Det är vårt land de kommer till , då ska de också rätta sig efter hur man lever här. Precis så som vi hade gjort om vi hade åkt till deras länder !

Go Paow !Kolla på videon , behöver jag säga mer?

Till top