ÄR DET BARA JAG SOM HAR TRÖTTNAT..

Läsvärt ! / Permalink / 1
Där det skrivs om hur mkt pengar man tjänar , hur många läsare man har , där det skrivs om alla dessa konstiga kropps ideal. Där man är fett när låren går ihop o.s.v ? Där allt verkar vara en fantasi värld och allt är perfekt?

Där det verkar som det är coolt att inte gå i skolan , nej för de behöver inte det för de har ju sin blogg ? Men bloggen kommer inte vara för evigt och inte deras pengar heller. Vad händer sen då? Vilka budskap ger det här ut igentligen till lätt påverkade tjejer/ungdomar ?

Har man en stor blogg tycker jag man har en skyldighet gentemot sina läsare ! Okej om man tjatar om kropps ideal och laddar upp halvnakna bilder på sig själv på bloggen. Men kan man inte hålla det för sig själv då? De finns så många unga tjejer som ser upp till dem. Som har dem som idoler. Kan de inte ta sitt ansvar då och inte sända ut så vridna saker ?

Jätte många tjejer vill ju vara som dem ! Och det finns redan tillräckligt många unga tjejer , killar för den delen också som mår dåligt över sig själva. Som spyr när de har ätit eller som inte äter alls. Ska de då få detta kastat i deras ansikten också ? Som bara förvärrar situationen.

Som vissa bloggare som skröt om att de bara äter 1-3 dagar i veckan för de bantar? Det är ju helt sjukt ! Det är på grund av detta och mkt mer som vi har barn som tänker på bantning och att man ska vara snygg osv.

Nu blev detta ett väldigt långt inlägg. Men detta gör mig grymt upprörd ! Vad tycker ni läsare?


#1 - - LORISSA:

Jag är less! Men hoppas att du gillar min blogg då, jag försöker verkligen att vara bara jag - opretentiös och vanlig. Förhoppningsvis relativt hälsosam också :P

Till top