HUR BLIR JAG AV MED MIN RÄDSLA?

Allmänt / Permalink / 8

Wiiee jag har tid över till att blogga. Brorsan+kids är på badhuset , känns dåligt att man inte följde med. Men jag hatar verkligen såna ställen , jag är inte rädd för vattnet. Men jag är rädd för att simma. Jag höll på att drunkna en gång , så de kanske är de som sitter i ?

Liksom jag vill inte vara rädd. För jag älskar ju att bada igentligen , men de håller verkligen tillbaka. Hur blir man av med sin rädsla?

Känner mig riktigt krasslig idag , vakna med huvudvärk och ont i magen. Som inte ens har släppt sig än. Men, men imorn kommer iaf pojkvännen och hämtar mig. Sen blir de nog middag hos hans föräldrar på Lördag ;)

JAG HAR INTE TID ATT BLOGGA

Allmänt / Permalink / 1
Godmorgon alla läsare !
Jag lever. De är bara mycket på g just nu , min bror och hans barn är här självklart vill jag ju hellre vara med dem. Än att blogga. De är inte alls här ofta , så de gäller och ta vara på tiden.

Ha de bra så länge.


LYCKLIG LYCKLIG

Allmänt / Permalink / 8
Snart kommer pojkvänne hem , åhh vad jag längtar. Det är inte alltid en dans på rosor och vara "hemma fru" , de kan bli väldigt ensamt och trist. Tur man har bloggen då :)

Idag ska vi åka hem och äta hos mig. De ska bli super kul , min käre bror är där med sina barn. Så de ska bli jätte kul har längtat hela dan ! Vad har ni för er idag? 
Till top