ME HACES CALIENTE

Allmänt / Permalink / 3
Jag bara kände mig dragen till bloggen och vr tvungen och skriva . Kan ju berätta lite om min helg. Som ni säkert redan vet så var jag ju hos min pojkvän. Hade jätte kul och underbart. Vi låg och stekte i solen i 3 timmar , åt pizza och lyssna på Tin Tin.

På morgonen cykla han iväg och köpte frukostbullar , snacka om bortskämd ! Varför vaknar man så tidigt på morgonen när man sover över? Kanske för att man inte är van vid att sova med varann . Eller är det för att man har någon man tycker väldigt mkt om liggandes bredvid en? Jag vet inte men underbart är det ! Tack för att du är du ! Hade inte med mig kameran så kunde inte t ngra bilder :(

Svarar på kommentarerna sedan , nu ska jag ut och sola.

VISST ÄR JAG HET ?!

Allmänt / Permalink / 6


De här blir nog mitt sista inlägg för dagen . Jag kör en kissie , sorry trinidaz lovers ♥
Jag ska iväg till p o j k v ä n n e n e n senare idag , runt 16 tiden rättare sakt. Ska sova över där tills sön maybe . Fatta vad mkt sex man kan ha på 2 dar ?! . Ormen i paradiset ? Haha nu ska jag iväg och bada. Bjuder på en snyggo bild med mig i badet. Visst är mina ben heta? *grr*

I'M SO HAPPY , I'M SÅ GLAD

Allmänt / Permalink / 5
Jag är så otroligt glad , glad för att jag har en ny design tack Saanzil . Glad för att jag har pojkvän , glad för att allt äntligen känns bra. Glad för att jag lever , glad för att jag är frisk , glad för att nu kan man ha sex, glad för att de går bra för bloggen! Jag är så glad över så mycket. Överlycklig för att jag kom på min kitschiga (stavning?) presentation på bloggen. Jag är så glad så att jag vill blogga hela dagen låång.

Tänk vad mycket skillnad en bloggdesign kan göra? Tänk om man kunde vara såhär glad varje dag?  Ja jag har värsta lyckoruset nej jag har inte druckit cola eller kaffe :)
Såhär glad är jag idag :D
Till top