JAG ÄR VÄLDIGT LYCKLIGT LOTTAD

Allmänt / Permalink / 4
Wiiee de blir spa imorn med pojkvännen. Som jag skrivit om innan här & här  så fick jag ju ett presenkort av pojkvännen till spa som vi båda ska gå på . De ska bli riktigt lyxigt med kurbadet Rome och Julia som är ett kurbad för två.

Här ges ni chansen att titta varandra djupt in i ögonen eller mysa med bästa vännen. Smutta på en juice och bara koppla av.

Inkl. ansiktsrengöring, ansiktsmassage och ansiktsmask . Lyxigt värre.

Någon som gått på spa innan och har tips på vad man ska tänka på /ha med sig? Jag har aldrig varit på spa innan så ska bli riktigt spännande.

JAG HAR SKÖTT MIG EXEMPLARISKT !

Allmänt / Permalink / 2
Hej bloggen.
Jag har inte skrivit på ett tag men för er som följer min blogg så vet ni att jag varit i Stockholm . Gud vad underbart det var , hade de hur kul som helst . Har bara saknat min pojkvän otroligt mkt. Men honom var jag hos igår + föregår , där av ingen blogging .

De är mycket som händer nu , sommarvärme och umgås med pojkvännen. Eftersom jag snart igen åker till Spanien och min syster + barn och man kommer och hälsar på från Scotland. Så kommer jag skriva när jag har tid. Jag vill vara ute i värmen och umgås med familj och vänner och pojkvännen såklart. Därför är bloggen inte första prioriteringen just nu.

Jag lever iaf och har det gott ! Åhh vad jag är lycklig över att ha en sån underbar pojkvän som jag har. Jag måste ha skött mig väldigt exemplariskt för att förtjäna ngn som han !

Har också fått turen att prova på beauty quick från http://www.sableline.se/ . En recension kommer när jag provat på produkten .Puss och kram tills vi hörs igen. Ha det underbart där ute.

STOCKHOLM WHERE IM FROM

Allmänt / Permalink / 13
De blev inge spa , allt var fullbokat så vi tar de när jag kommer hem från Stockholm istället. Jag har lekt hemma fru medans han varit på jobbet ! Har haft det underbart , tack så jätte mycket . Idag var de verkligen svårt och sga hejdå och veta att jag inte kommer se han på en vecka. Blv tårögd och nedstämd . Men han finns ju kvar och de är ju nyttigt och vara ifrån varann också.

Ska snart iväg på studendskiva och imorn åker jag till Sthlm kommer då vara borta i en vecka. Såå sorry trinidaz lovers ingen uppdatering på en vecka ! Kommer sakna dig lots and lots and lots pojkvännen ! Som tur är finns de ju telefon.

Hinner inte svara på kommentarerna nu , gör de när jag kommer hem från sthlm.

PUSS PUSS
Till top