I'M IN LOVE

Allmänt / Permalink / 4
Jag har riktigt dåligt samvete för att jag inte skrivit på ett tag. Men som ni som följer min blogg vet så är min syrra här från Scotland med man och barn. Jag träffar dem bara en gång om året. Såå jag prioriterar dem just nu !

Snart åker jag och lillsyrran till Spanien (20 Juli - 15 Augusti) . Så ingen blogging då . Ska bli riktigt kul och träffa papa har inte sett han på drygt 2 år . Yeps jag är halv spansk :) Så ska bli riktigt kul och träffa vänner och familj . Vad ska ni hitta på  i Sommaar?

Vet ni vad ? Jag är kär , de är så himla underbart och ha någon man älskar och tycker om. Någon som tar hand om en , tycker om en för den man är. Jag är så otroligt lyckligt lottad . Det pirrar i hela kroppen och jag har fjärilar i magen. Vad har jag gjot för att förtjäna dig?

TIDEN RÄCKER INTE TILL

Allmänt / Permalink / 5
Hej alla kära läsare.

Jag vet att jag inte uppdaterat på ett tag som jag skrivit här så är bloggen just nu inte min första prioritering . Jag har massa bilder från spaet och bilder från Stockholm jag vill visa. Men tiden räcker inte riktigt till.

Jag har ju testat på Beauty quick som är en lätt depilering!

mjuk - lätt -smärtfri . Den är absolut smärtfri och huden känns mjuk efteråt . Med Beauty Quick kan du smärtfritt ta bort oönskat hår. Hmm jag tyckte inte den funka så jätte bra , visst tog den bort en del hår . Men inte alls så mycket som jag hade hoppats på. Så lite besviken blev man ju. Kanske bara jag som gjort fel. Ni som vill testa på produkten kan klicka hem den här http://www.sableline.se/

Jag har också testat på 3-pack collection kit . Som är ett kit med saltvatten schampo ,saltvatten tvål & solskydds creme . Som finns att klicka hem här http://www.sjohav.se/ . Jag blev mycket nöjd med produkterna. Plus att de doftar väldigt gott. Speciellt solskydds cremen såna brukar ju inte dota allt för gott.

By the way på Måndag kommer min syrra från Scotland med hennes kids + husband . Ska bli riktigt kul var typ ett år sen vi sågs sist. Den 20:e Juli drar jag och lilla syster till Spanien . Kommer hem den 15:e Augusti ! Fatta hur kul de kommer bli och träffa vänner och familj som jag inte sett på 4+ år . Underbart och umgås med papa , te echo de menos .

3-pack Collection Kit

Till top