NI HAR VÄL INTE GLÖMT?

Allmänt / Permalink / 14

Nää ni har väl inte glömt min tävlingen? Där just du har chansen och vinna ett super läckert armband. Tävlingen är fortfarande igång så sätt igång och joina HÄR !

#1 - - KeFor:

haha, ja, lite duktig är jag allt ;)ja jag såg headern, den var schysst, ruskigt enkel men föll ändå in riktigt bra med övriga designen, I like it :)

#2 - - KeFor:

så lite så :)hmm, vet inte faktiskt, hade nog kanske blivit snyggare av nån liten diskret bild, men jag tycker den passar bra utan också, din bakgrund är ju rätt detaljrik så den ger ändå ett djupare och mer estetiskt uttryck, så jag vet inte om en bild vore nödvändig :) men kanske nån ram runt den eller något? som visar att det är headern, och att man kan klicka den för att komma till startsidan... :)

#3 - - niki:

ja men eller hur, vet inte HUR många väskor jag har, men ändå ska jag ha mer mer mer :) mitt liv ligger i väskorna haha :P

#4 - - niki:

Jaaa men eller hur, haha, man måste typ ha alla färger, stora, små :P ja allt, jag gillar mest färgen brun och svart på väska :)

#5 - - KeFor:

mjodå, gäller bara att ha fantasi :) det finns ju ritverktyg i paint så det är ju bara rita lite. En grej jag skulle försöka med om jag tror skulle passa in här är om du bara tar vanliga linjeverktyget o drar en svart tjockare linje just i utkanten av bilden runt hela. Zooma in så att du får den rätt. Sen gör man en mörkgrå smalare linje precis innanför den svarta, o sen en lite mindre mörk grå precis innanför den mörkgråa. Då får man lite djup i den också, testa dig fram :)

#6 - - KeFor:

ja men precis, övning ger färdighet, o man kan faktiskt fixa rätt så bra effekter i paint också, är bara lite mer tidsödande än i mer avancerade bildprogram :) you go girl! haha :)

#7 - - niki:

aaa :)

#8 - - KeFor:

så du har photoshop med gör sakerna ändå i paint? vilket sätt :O photoshop is the shiet ^^ där har du ju också alla verktyg som finns i paint, men med enklare inställning, fler valmöjligheter and so on, så jag röstar att du tar photoshop istället, dags att lära sig det på nytt kanske :)och tack du, jag brukar kalla mig själv kreativ och estetisk så jag måste väl leva upp till det ibland ^^

#9 - - KeFor:

hmm, det lät skumt att den inte syns... kanske tar en stund för blogg.se att läsa in nya filen eller nåtja, det lät lite väl lat, men så får man vara ibland ;)

#10 - - KeFor:

hmm, vad skumt... kan det vara så att bilden du har gjort är större än utrymmet som finns på sidan för den, så ramen hamnar utanför o inte blir synlig därför?ja precis, men som sagt, ibland är det okej att slappa o pilla navel :P

#11 - - KeFor:

haha, ja där ser man :) men vad skumt att det inte står någonstans hur stor bilden ska vara för att passa in :O

#12 - - KeFor:

hmm, du kan ju läsa i forumet eller FAQ eller nåt om det står hur pass stor headern ska varahaha ja, det har blivit en del ja, men du e ju toktrevlig att prata med så det e bara nice, även om sättet att prata på är en smula omständigt :P

#13 - - KeFor:

hehe, om du inte är online ofta kanske det e bättre såhär, men jag addar dig i vart fall, om jag hittar den ;P

#14 - - KeFor:

naaw, would you, just for me? ^^ haha, jag addade den första adress jag hittade, får anta att det var rätt :)

Till top