DAGENS SHOPPING
Publicerat denAllt är från H&M. Under 200 kr för allt.
 I ♥ H&M , passar min plånbok perfekt. Älskar kjolen då det är en midjekjol. Man ser både smalara & längre ut i den. Så ett tips till alla vi korta där ute.. Köp en midjekjol. Vad tycker ni om H&M?NI HAR VÄL INTE GLÖMT?
Publicerat den

Nää ni har väl inte glömt min tävlingen? Där just du har chansen och vinna ett super läckert armband. Tävlingen är fortfarande igång så sätt igång och joina HÄR !
HJÄLP THERESE PERLMAN HITTA SIN STULNA VALP!
Publicerat den

Therese Perlmans lilla rottisvalp har blivit stulen. Jag hoppas att jag genom detta inlägg kan få er att lägga upp detta på eran blogg och uppmana era läsare att göra detsamma. Så ni som läser detta, gör detta till en kedjereaktion,få detta inlägg att kretsa på internet så förhoppningsvis kanske någon vet något!
Har ni sett denna hund kontakta personen längst neri inlägget eller polisen på 11414. Om du skriver ett inlägg om det här säg gärna till så länkar jag till dig ! Sånt här ska inte och får inte hända. Jag har själv hund och han har försvunnit. Så jag vet hur det känns. Jag hoppas vi alla kan hjälpa Therese och hitta sin hund !

Hej, På nyårsnatten försvann min älskade hund Neo ifrån vår gård i Tygelsjö.
Han är en rottweilerhane på 6 månader. Svart med bruna tecken, chippad.
Jag har inte hört nånting om honom, inte nån som sett honom eller liknade på 13 dagar, och jag lider otroligt mkt av detta, för han betydde allting för mig.
Jag tror att någon tagit Neo, och tänker behålla honom, och skulle mitt mail komma till den som har honom, snälla lämna honom tillbaka, jag köper en ny hund åt er, så länge ni bara ger mig min Neo tillbaka.
Har du sett eller hört nånting som kan leda min hund hem igen kommer du belönas generöst.
Jag gör allt för att min älskling ska komma tillbaka.
SNÄLLA skicka detta mail vidare, enda sättet jag kan nå ut i sverige på.
Har gjort allt, polisanmält, anmält på diverse hemsidor, radion, sydsvenskan, kvällposten, lappar överallt där jag bor osv.

Therese Perlman 070-4164073
Tillgänglig 24 timmar om dygnet
ektp@hotmail.com
Kontaka mig eller polisen på 11414


De som har skrivit om inlägget i sina bloggar :
Ulrica , Fröken Sundin ,Embla , Candis , Helena ,Emma, Louise ,Blueice
Terreh, Partajas och många fler.. Blev för mycket att länka till.BLOGG SMS
Publicerat den

Ni får gärna använda bloggsms rutan och skriva ett litet eller stort meddelande . Vill du också ha blogg sms på din blogg? Bli medlem här !

Undrar ni hur det fungerar kan ni läsa min guide här på bloggen lite längre ner.NU JÄVLAR SKA JAG KOMMA I FORM
Publicerat den

Aerolates

Nu har jag bestämt mig , jag ska komma i form till sommaren 2009 (helst innan dess också) .  Har köt hem dvdn Aerolates är en spännande kombination av Pilates & Aerobics som ger dig både styrka & kondition.

Detta är kul, nyskapande och trendig workout, designat för att förbränna fett som aldrig förr! Har ni tränat pilates , har det gett resultat? Ni får gärna tipsa om hälsosam mat. Ska man träna så ska man ju också äta rätt :)

Du kan köpa dvdn hos cdon , bara klicka på länken nedan.  På cdon kostar dvdn 99 kr (ord. Pris 169kr).

CDON.com
EN NY FAVORIT
Publicerat den


Jag verkligen älskar det här armbandet. Stilrent och enkelt men ändo trendigt. Armbandet kommer från :

Klicka dig vidare till Bracy.se! 
I LOVE DATING
Publicerat den

Dating snart wohoo. Så blir inte så mycket mer bloggande idag. Lär nog komma hem ganska sent , men man får ju se hur länge han står ut med en också ;) Har ju gått jätte bra hittils. Så jag har tydligen skött mig riktigt ordentligt haha nä nu ska jag inte vara sån. Spännande ska det bli i alla fall.


Som tur var hände det där inte mig ju :DGUIDE TILL BLOGGSMS
Publicerat den

Många undrar hur man får den där lilla rutan på bloggen (till höger i menyspalten) där man kan skriva en liten hälsning och samtidigt göra reklam för sin blogg. Det är super enkelt följ dessa steg nedan och vips så har du bloggsms på din blogg.

* Klicka på rutan där det står bloggsms eller klicka på hur fungerar det ?
* När du klickat dig vidare kommer du till deras hemsida.
* Där blir du snabbt enkelt och gratis medlem.
* Sen är det bara att klistra in koderna du får via knappen: Lägg till bloggsms på din blogg !
* Vips nu kan du sätta in bloggsms vart du vill på din blogg.

För er som undrar hur man skriver i rutan här kommer en liten guide till er med:

* Klicka på skriv
* Du skriver det du vill skriva (ha gärna med din bloggadress , kom ihåg du visas på min blogg 30 min för 10 kr) .
* När du har skrivit klart klickar du på skicka.
* När du klickat på skicka står det vad du ska skriva och numret du ska skicka till för att din text/hälsning/meddelande ska synas.Är det något som är oklart så får ni gärna fråga :)TACK KRUSELL.SE
Publicerat den

 

Idag vänta det här söta kitet på mig på posten.
Det här lilla söta kitet fick jag från http://www.krusell.se (fick det svarta kitet). www.krusell.se är ett företag som producerar/marknadsför b.l.a mobilväskor,laptopväskor för trendmedvetna kvinnor och män. Kollektionen ovan heter Coco som är inpsererad av Chanel. Man känner sig verkligen "classy" med de här grejerna.

I kitet ingick en mobilväska,kameraväska och en 15tums laptopväska. På deras hemsida http://www.krusell.se/ finns massor av fina produkter till billiga priser. Har ni köpt något från http://www.krusell.se/ och vad tyckte ni om det? Vilket kit föredrar ni?FÅ GRATIS GODIS HEMSKICKAT TILL DIG
Publicerat den

 
(Klicka på bilderna för att få dem större)

Äntligen har jag fått mitt godis hemskickat. Det tog sin lilla tid , men jag fick det.  Bli medlem Gratis och få godis hemskickat . Det är enkelt , här kan du som medlem samla godis genom att delta i tävlingar, kampanjer m.m. Alla nya medlemmar får godis direkt vid registrering ! Du betalat givetvis inget för frakten. Så sätt igång samla hem lite gratis godis.
Gratisgodis.se


Glöm inte min lilla tävling.TÄNKT PÅ ATT SKAFFA HUSDJUR?
Publicerat den

Tänkt på att skaffa husdjur?


Det finns alldeles för många hemlösa djur & djur som på olika sätt far illa. Genom att adopterna någon utav dessa utsatta individer istället för att köpa djur från en zooaffär eller uppfödare hjälper du inte bara djuret, utan du bidrar också till en bättre djursyn där alla individer har rätten till sitt liv.

På djurhemmet www.tigerharen.org  tar de imot alla slags djur dem har tillräckligt kunskap om och plats till ! De avlivar aldrig friska djur , utan de som hamnar hoss dem får stanna tills de hittar ett permanent hem !

www.tigerharen.org  Besök sidan du med ! Vad tycker ni om djurhem , har ni adopterat något djur?

GÖR REKLAM FÖR DIN BLOGG HOS MIG
Publicerat den


 För 10 kr får du synas 30 min till höger om bloggen. Länkar gör du genom att skriva http:// din bloggadress. Alltså det räcker inte bara att skriva www. därefter din bloggadress.  Passa på att göra reklam för din blogg eller varför inte en personlig hälsning till mig?

Hur det går till : Klicka på skriv , skriv sedan in din text . När du är klar klickar du på skicka , och där kommer du vidare till hur du gör. Alltså vad du skicka till vilket nr. Snabbt, enkelt och billigt. Bara 10 kr dras av.

Vad tycker ni om den här nya funktionen på min blogg?Värt att testa?VINN ETT SMYCKE
Publicerat denNu lottar jag ut ett armband i 3 delar i guldfärgad metall med ormskinnsmönster (se bilden ovan) . Armbandet kommer från http://www.beautifulme.se/ .

För att vara med och tävla så skriver du ett inlägg i din blogg om tävlingen, du får gärna använda bilden och länkar till mig. Skriver en kommentar & länkar till ditt inlägg så jag slipper leta efter det. Tävlingen är sponsrad av www.beautifulme.se . Tävlingen avslutas när minst 10st har deltagit.

Grattis till Emma som vann dildo tävlingen. Produkten skickas hem till dig.SLÄKTFORSKNING PÅ G
Publicerat den

Som rubriken lyder släktforskning på g. Så kommer inte vara så aktiv på bloggen idag , alltså blir det en liten bloggpaus . Någon annan som släktforskar? Har du tänkt på att börja släktforska så finns mer info här http://www.genealogi.se/ . Kanske ska börja med att berätta att det inte tar en kafferast och få reda på sin släktsaga. Det tar tid , mycket tid. Men det är en hobby du kan lägga undan och börja om på igen. Sen är det ju alltid spännande och se vart man kommer ifrån. Så väldigt givande är det.
FY PÅ DIG SVERIGE , VÄX UPP !
Publicerat den

Jag har funderat mycket på en sak , en sak som gör mig väldigt upprörd.

Varför får man inte snacka om invandrar problem utan att alla vrider och vänder på det? Jag trodde vi hade skriv frihet här i Sverige. Är det inte vi som förespråkar att man ska få tala och skriva fritt? När det igentligen är dubbel moral?

För så fort man snackar om invandrarna gör dem flesta sin egen uppfattning och då är man plötsligt rasist eller trångsynt . Någon annan som fått sina inlägg raderade? Vad tycker ni om det här?

Fy på dig Sverige ! Som jag skrev innan fatta vi kommer inte bli som i era länder. Inse det !
VAFAN GÖR DEM I SVERIGE?
Publicerat den

Faktorer som påverkar muslimska barn

Att etablera ett gott samarbete mellan den muslimska familjen och skolan samt moskén. I Sverige lever de flesta muslimska familjer som minoritetsgrupp bland övervägande svenskar (antalsmässigt). Detta påverkar de muslimska barnen i deras karaktärsutveckling och religionstillhörighet. För att undvika detta måste skolan ge de muslimska barnen möjligheter till islamisk undervisning. Det finns inte s.k. islamiska skolor i Sverige, förutom sporadiska sådana i ett fåtal islamiska centra. Dessa skolor är ej tillräckliga. Samtidigt har Sverige givit möjligheter till hemspråksundervisning för invandrarbarn. Denna undervisning har dock visat sig vara ineffektiv, därför att den inte är förankrad hos religionsundervisningen, vilket gör att både lärare och elever tappar lusten att fortsätta samarbeta.

Det vore bäst om hemspråksundervisningen i första hand koncentrerar sig på religionsundervisningen. Detta måste kompletteras med fullständiga islamiska aktiviteter i de övriga islamiska centra, inte bara när det gäller islamisk undervisning utan också när det gäller kulturella, sociala och sportsliga aktiviteter.

Taget från islamiska.org .

Vafan vi har gjort jätte mycket för dem. Vi låter dem bygga sina mosker m.m. Ska vi förändra hela Sverige för deras skull? Det är dem som kommer hit . Inte vi som kommer till dem. Detta gäller då inte alla muslimer. Så vi skulle få kristlig undervisning i deras länder? De får ju islamisk undervisning. Okej kanske inte lika fullbordat som i deras hemländer. Men vi bor ju trots allt i SVERIGE! Varför ska vi alltid vika undan för dem. Man kan inte få allt serverat på guldfat. Som sakt vi bor i Sverige. Vi kommer inte ha det som i era länder. Inse det !
DAGENS FRÅGA
Publicerat den

Banner Maker


Tycker ni min text är för liten/svårläst? Något ni tycker kan förändras/bli bättre på bloggen? Vad tycker ni om min blogg? Har jag för mkt reklam i bloggen? Tar imot all feedback , även små "negativa" är bra att få. Men självklart är det roligare med positiva :)


 
HUR MÅNGA HAR DU KNULLAT
Publicerat den

Varför är visa så intresserad av att veta hur många man "knullat" med ? Man kan ju inte utvärder hur bra hon/han är i sängen på grund av hur många hon/han legat med. Man kan ha legat med 100 st och ändo inte ha en anning om vad man sysslar med. Man kan också ha legat med 3 st och veta vad man håller på med. Vissa är bara natur begåvningar.Jag förstår mig inte på det där..
STRUMPBYXOR FÖR MÄN HIT/DISS?
Publicerat denJaa vad säger ni om strumpbyxor till män? Vid första anblicken tyckte jag det såg för jävligt ut. Men nu när man har tittat en stund ser du ju jävligt coolt/snyggt ut. Synd att dem inte säljs i Sverige (än) kanske kommer? Man måste ju vara en riktig karla karl för att våga sätta på sig nått sådant. Hade du gjort det och vad tycker du om det?CHOCK BILDERNA PÅ PARIS HILTON
Publicerat denVarför gör man såhär mot sig själv? Duger det inte bara med att vara den man är vare sig man är smal/tjock/lång/kort? Hon var ju redan smal från början. Vilka signaler ger inte det här , banta,banta bli pinnsmal och sexig.Finns redan så många ungdomar/vuxna som har en helt fucked självbild av sig själva. Som att sånt här hjälper dem? Nej tack jag duger som jag är.

Ni har väll inte glömt min tävling?DET BLEV SENT IGÅR
Publicerat den

Kom hem strax efter 24.00 igår. Nu är man trött , men det var så värt det. Tack ännu en gång för en underbar kväll M , hade det jätte kul och mysigt. Snäll och omtänksam var du med och det är ju alltid ett BIGT PLUS ! Hoppas få träffa dig fler gånger , så man kan lära känna dig ännu mer. Jag vill inte direkt berätta vad jag kände för han , jag vill inte hänga ut någon i bloggen. Och jag vill ju absolut inte att han ska behöva läsa om mina känslor här. De vill jag ju säga till han direkt.

Nej nu är det inte så att jag är kär , även om det kanske låter så. Men han var verkligen en trevlig kille. Sen får man ju se om han vill ses igen eller inte. Man får helt enkelt ta det lugnt och se vad det leder till.

Ni har väll inte glömt att joina min tävling? Joina här.GODMORN ALLA LÄSARE
Publicerat den

Nervös,spänd,nyfiken,förväntansfull . Jaa vad kommer hända senare idag? Det återstår och se. Man hoppas ju man kommer bra överens iaf ;)

Ni har väll inte glömt min lilla tävling?RAGGNINGSREPLIKEN SOM GÅR HELT BORT
Publicerat den

Ett till oseriöst "erbjudande" från en seriös dating site :
vilken vacker ung kvinna =P din älskare hade man gärna varit .

Finns det verkligen tjejer/kvinnor som nappar på sånt här? Nää fyfan den raggningsrepliken går helt bort ! Det borde finnas en raggningsreplik bok till alla killar/män som inte kan ragga. Ett tips till er , ett HEJ räcker och det är en utmärkt raggninsreplik. Se det behöver inte vara så komplicerat och tillgjort !
MIN FÖRSTA BLOGGTÄVLING
Publicerat denJag lottar nu ut en Funky Monkey . Denna klitorisretare har on/off läge för en enkel användning och passar dig som vill ha kittlande vibrationer. Den är gjord av hårdplast förutom apan som är gjord i jelly, så att du får en mjuk och skön upplevelse. Den är också vattentät så att du kan använda den i duschen. Tävling är sponsrad av http://www.lustjakt.se/

För att vara med och tävla så skriver du ett inlägg i din blogg om tävlingen, du använder bilden och länkar till mig. Och länkar till ditt inlägg så jag slipper leta efter det. OBS bara bidrag i detta inlägg räknas ! Tävling avslutas när minst 20st har deltagit.INGA INLÄGG IDAG
Publicerat den

Idag mår man inte så jätte bra. Så kommer nog inte blogga alls idag. Men alla ni läsare får ha det så bra. Har ni gjort något kul i helgen?
TÄVLING PÅ G?
Publicerat den

Tänkte starta en liten  tävling , där du har chans och vinna en Funky Monkey klitoris vibrator. Från http://www.lustjakt.se/ . Vibratorn är vattentätt. Någon som skulle vara intresserad av en sån tävling?
SERIÖST , NU TRÖTTNAR JAG PÅ MÄN
Publicerat den

Man är medlem på en dating sida för att hitta något seriöst. Och gissa vad jag fick i min inbox idag? Jo detta meddelande :

Hej... Om du väljer mig som pojkvän får du en lydig mes som går att hunsa precis hur du vill. T.ex. tar jag ditt efternamn om vi gifter oss istället för tvärtom, omskär mig om du så önskar, byter förnamn till det du gillar, jobbar med det du säger åt mig att jobba som och låter dig ha hand om hela vår ekonomi och shoppa för eller vad du vill.

Jag kräver inget sex och är glad om jag får tillåtelse att runka medan du har sex med riktiga män i vår säng. Du får med andra ord total kontroll och bestämmer allt. Jag behöver någon som kan bryta ned mig helt till den lydiga manslyna jag är. Har tidigare bara varit Internet-slav och även om jag skulle vilja det med dig så är jag rätt trött på att bara föra över pengar till tjejer på nätet. Men om jag bara duger till det så går det också bra... :$

(Skojar/driver INTE. Bäst att säga det direkt...)


Det finns tusen andra sidor där ute som skulle passa bättre till dig än en seriös datingsite. Vart tog alla ärliga/seriösa killar vägen? & vilken tjej/kvinna vill ha en sån kille? Ett förhållande som är grundat på sex och pengar och inte kärlek som det ska vara !
JAG HAR FÖR MKT FRITID
Publicerat den

Det är inte bra att ha så mycket fritid som jag har. Man tänker allt för mycket , fram och tillbaka och kommer ingenstans. Varför kan man inte bara sluta tänka på saker man inte vill tänka på? Jag kommer aldrig bli lycklig om jag ältar allt som hänt om och om igen. Jag till och med förhindrar mig själv och bli lycklig. Fast jag inte vill det . Make it stop !

Jag är en underbar tjej (inte för att skryta , men iaf) . Jag trodde inte så många var intresserade av mig. Av mig som person , min insida. Jag trodde jag inte hade en chans , att allt var förlorat. Men nu när jag gett mig ut på "marknaden" igen så inser jag hur mycket jag också förtjänar att bli lycklig. Och hitta någon som passar mig , någon som älskar/tycker om mig för just den speciella personen jag är. Men vägen ditt är lång . Och det är inte alltid man har lust och kämpa. Men jag ska komma ditt. Jag ska hitta någon, du någon hitta mig?


 JAG ÄLSKAR MIN MINI LAPTOP
Publicerat den

Hejsan alla..
Nu sitter jag och skriver med min mini laptop. Den ärr så extremt gullig , liten och söt. Haha kan man säga som om en dator? Tydligen kan jag det. Har inte vant mig än vid din lilla tangentbordet. Men tur är väll det att man har små fingrar liten som man är.

Krya på dig J ! Om du nu ens läser det här..O.P.I RECENSION
Publicerat den


Underbart vårdande välldoftande lotions. Som vårdar och återfuktar både händer och kropp. Bursting with natural moisturizers to juice up your skin. Baserad på avocado olja somtränger in i huden och lämnar den silskeslen. Från O.P.I
Jasmin Juice är den absoluta favoriten.COMPUTER CRASH
Publicerat den

Vad gör man när datan är helt död? När det inte går och ens sätta på den? Någon som vet , för jag vill ju ha min data tillbax med alla bilder,spel osv.

Alla tips tas gärna imot..
NÄ NU FAN
Publicerat den

Nu ska jag fan klämma ut ett tredje inlägg på en dag. Det var riktigt länge sen. Jag tror jag börjar få blogglusten tillbaka , om jag bara kunde få lite fler läsare?

HEJDÅ JULEN
Publicerat den

Bye , bye x-mas . Det är super kul och pynta inför julen. Men när man ska plocka ner allt , damma osv fyfan vilket jävla helvete ! Det är inte lika kul.

Det går bra nu..HUR MAN BLIR EN STOR BLOGGERSKA , DET ÄR FRÅGAN
Publicerat den

Vart får ni er insperation till att blogga? Själv får jag det på natten , då bubblar alla tankar upp om vad man ska skriva i bloggen.

Så tänkar jag det här måste jag komma ihåg till imorgon. & självklart gör jag det inte alltid. Blogg bok nästa?

Får också insperation när jag har tråkigt , bara funderar elr på bussen tex. Ja hur blir man en bra bloggerska, det är frågan ?
DET HETER NEGERBOLL
Publicerat den

Varför får man inte plötsligt säga negerboll? Det har alltid hetat negerboll så länge jag levat. Det är inte stötande eller rasistiskt att säga negerboll !


Men nu helt plötsligt har dem döpt om den gamla negerbollen till chokladboll. Det är ju en helt annan sak. Nää NEGERBOLL heter det. Sen skiter jag i om folk kallar mig rasist eller inte ! Länge leve negerbollen. Vad säger ni?


  
TJOCKIS VS MINI?
Publicerat den

Nu sitter man här och bloggar mittt i bones reklamen. Någon annan som gillar Bones? Jag älskar verkligen min mini laptop. Verkligen ett bra köp. Mycket smidigare och mycket mindre än en "vanlig" laptop. Så nu har man en tjockis och en mini ;)

Vad föredrar ni? En tjockis eller mini?NU ÄR JAG EN RIKTIG BLOGGERKSA!
Publicerat den

Nu har jag köpt mig en mini laptop. För 1500 :- snacka om billigt?! Nää nu ska jag vänja mig vid datorn. Riktigt kul tangentbordet är putte litet. Tar nog ett tag innan man vänjer sig. Men det är det väärt. Nu kan man ju skriva ner alla tankarna man har på natten ossv . Jag kommer nog leva i min säng framöver haha :) .