GOD JUL 6 GOTT NYTT ÅR

Allmänt / Permalink / 3
Imorgon är de jul woho :D Men de känns inte alls som när man var liten , julstress och funderingar över vad man ska köpa till vem var inget man hade i tankarna när man var liten. Men visst är de underbart ändo. Vill bara önska er alla en GOD JUL & GOTT NYTT ÅR !

Allt är bra med pojkvännen , rikigt skönt !

KÄRA ÄLSKADE POJKVÄN

Allmänt / Permalink / 3
Kära älskade pojkvän.. du ligger där helt ensam och det ända jag vill är att vara där hos dig. Men du är en stor pojk nu och du behöver inte en flickvän som håller dig i handen ;)

Min pojkvän har blivit påkörd , inget farligt (vad jag vet hitills) men han ligger på akuten och har ont i nacken. Ska röntgas och de kan ju ta evigheter. När jag fick smset om att han blivit påkörd så stanna hela min värld upp för ngra sekunder. De första jag tänkte var va?? Hur , var , varför? Jag bara frös till visste inte vad jag skulle säga eller göra. Sen kom en massa frågor upp i huvet. Man läser dagligen nu om olyckor och folk som blir påkörda. Men man tänker aldrig på att de kan hända en själv eller ens nära och kära. Idag hände de min pojkvän.

Jag är i chock , vet inte hur jag ska tänka eller agera. Får hålla tillbaka tårarna. Jag vet de var inget allvarligt de kunde ju ha varit mycket väre. Men de känns ändo. Jag är glad för att de inte var något allvarligare , men så blir jag ledsen. Hur fan kan någon köra på min älskling? De kanske bara var en olycka ? De är ju de mest troliga.
Jag är så jävla orolig, älskar dig !

Usch förlåt för detta känslosamma inlägg, men kände bara att jag behövde få ut det.

JULGODIS OCH MASSA ANNAT

Allmänt / Permalink / 4

Nu har helgen passerat och man ser fram imot Fredag för då är det julavslutning. Pojkvännen har ledigt så de känns surt att man fortfarande går i skolan. Men om några dar så..

Tänk snart är de jul , har ni köpt era julklappar än? Själv har man lite kvar, börjar kännas lite stressigt sen ska ju alla klapparna också slås in o.s.v. Vad har ni gjort i helgen då? Jag och pojkvännen har gjort julgodis. Har också gjort lussebullar hos pojkvännens föräldrar. De är trots allt en liten husmor i mig ;) Vi gjorde även tapas , seriöst de var skit gott !Till top