JAG LEVER

Allmänt / Permalink / 2

Som sakt jag lever.. Har bara inte haft tid och skriva. Har verkligen inte haft någon lust heller , då är det ju bättre och låta bli. Annars blir det bara massa svammel. Har haft en super bra jul har ni haft det? Fick ingen mysig pojkvän i julklapp :( .


Men jag fick en massa annat jag önskat mig. Kommer bli lite bloggpaus framöver. Jag vet jag är väll inte en riktig bloggerska trots allt.

BLOGGTORKA

Allmänt / Permalink / 0
Ursäkta bloggtorkan. Jag har inte haft tid och sätta mig vid datorn och blogga. Kommer nog bli mer bloggtorka dagarna framöver (mycket nu till jul som ska fixas och donas). Jag hoppas ni förstår. Nu är iaf alla julklapparna handlade. Så nu slipper man stressa sig över det. Har ni köpt alla julklappar?

Svarar på alla kommentarerna sen när jag har mer tid. Nu måste jag iväg. Ha en riktigt god jul där ute och ett gott nytt år !

JAG MÅSTE BARA BERÄTTA

Allmänt / Permalink / 1

Jag måste bara berätta om denna kvinna , vi kan kalla henne Doris. Hon har köpt varsitt fadderbarn åt sina barn i julklapp som är 6½ och 8 år . Visst det är jätte fint gjort , och det är verkligen politiskt gjort. Men till en 6 och 8 åring. De förstår ju inte sånt .

De får inget annat i julkapp förutom varsitt fadderbarn i Afrika.

Så kommer dem till skolan. Vad har ni fått i julklapp? Ett faderbarn i Afrika , Vaa?? Vad tycker ni , är det rätt och ge varist fadderbarn till en 6 och 8 åring? Alltså bara varsitt fadderbarn ingen leksak ingeting ?

Att bli fadder är något jag tycker man ska bli självmant alltså det är inget man ska få i julklapp. Man ska vilja det själv. och det är absolut inget att ge till en 6 och 8 åring !

Till top